≫ 

Oglasio se Aljbin Kurti posle napada pripadnika ROSU i KPS u Kosovskoj Mitrovici

Zločin i kriminalne grupe neće se tolerisati i protiv njih će se voditi borba. Borićemo se i sprečiti šverc. Današnja policijska akcija je završena - poručio je premijer tzv. Kosova

  • 5
Albin Kurti, Aljbin Kurti Foto: Tanjug/AP/Visar Kryeziu

Premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti reagovao je nakon akcije kosovske policije u Severnoj Mitrovici i Zvečanu i pozvao na smirivanje situacije uz poruku da je akcija završena, prenosi Gazeta ekspres.

- Rano jutros, Kosovska policija je, u cilju borbe protiv krijumčarenja, započela racije na nekoliko različitih lokacija u Prištini, Peći i Severnoj i Južnoj Mitrovici - rekao je Kurti.

Video: Albanci rafalnom paljbom pucaju na Srbe: Okupljeni beže u zaklone

On je dodao da su tim policijskim radnjama prethodile intenzivne istrage i da se akcije naređuju i koordiniraju sa nadležnim tužilaštvima i sudovima.

Kako je naglasio, zaplenjena je druga roba, koja takođe predstavlja materijalne dokaze.

- Zločin i kriminalne grupe neće se tolerisati i protiv njih će se voditi borba. Borićemo se i sprečiti šverc. Današnja policijska akcija je završena. Pozivam građane u Severnoj Mitrovici da ne nasedaju na neke medije u Srbiji koji štite kriminal, korupciju i šverc i žele da ih politizuju i etnizuju - poručio je Kurti.

Video: Specijalna jednica Rosa u Severnoj Mitrovici u blizini Dudinog Krša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kurti

    13. oktobar 2021 | 12:54

    Djavolja posla, a djavo uvek dodje po svoje.

  • Ruzica

    13. oktobar 2021 | 15:48

    Posaljite ljude, uhapsite Kurtija dok ne pobegne, dovedite ga u Srbiju. Mora svojom krvi da plati prolivenu srpsku krv.

  • Mico

    13. oktobar 2021 | 18:19

    Ovako izavljavanje nad golorukim gradjanima nezastcenim ,obespravljenim je nedopustivo ovo mora da se zaustavi. Kurti obecavam ti da vise neces da bijes,i maltretiras Srbe a i ostale mirne gradjane. Zaneo si se drzavnice oni koji te nagovaraju odgovarace pred zakonom ili bogom.Oteliste Kosovo i Metohiju upropastili mnogima zivote imovinu buducnost, dedovinu ,vekovna ognjista covekomrzcu nikog ti ne volis sem neke Albance . Lukavstvo i perfidnost kojim ste obmsnjivali svet jenjava slabi podrska nece svet nasilnike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA