≫ 

Radulović: Sledi analiza rezultata, preispitaću svoj dalji rad

Naveo je da lično snosi punu odgovornost za sve odluke

  • 10
Saša Radulović Foto: ATA Images

Lider pokreta Dosta je bilo i nosilac liste Suverenista, koja je ostala ispod cenzusa, Saša Radulović naveo je da će u narednim danima na organima te stranke biti analizirani rezultati, a da će on preispitati svoj dalji rad.

Radulović se na Tviteru zahvalio svima koji su dali podršku listi Suverenista i uputio im izvinjenje što su njihovi glasovi ostali ispod cenzusa.

"Duboko smo verovali da ćemo ostvariti dobar rezultat. Građani su rekli drugačije i to moramo poštovati", napisao je Radulović noćas na Tviteru.

Naveo je da lično snosi punu odgovornost za sve odluke.

"U narednim danima na stranačkim organima ćemo trezveno sagledati i analizirati rezultate ovih izbora, odlučiti šta radimo dalje, a i ja ću lično preispitati svoj dalji rad u politici i stranci i stranački organi će o tome doneti odluke", napisao je Radulović.

Obratio se i članovima stranke Dosta je bilo, kojima je zahvalio što su, kaže, srce, kredibilitet, znanje, energiju i znoj uložili u stranku i kampanju.

"Krivica za rezultat nije na vama, već isključivo na meni i odlukama koje sam vam predlagao i donosio u vaše ime. Ja nigde ne idem, neću vas ostaviti, ali moramo zajedno trezveno da razmotrimo šta je najbolje za program koji nas je okupio. Glasači su ocenili naš rad i to moramo poštovati i snositi odgovornost. Suverenistička politika i program stranke Dosta je bilo je i dalje budućnost Srbije", dodao je Radulović.

Na osnovu 95,14 odsto biračkih mesta koje je obradila Republička izborna komisija (RIK), Suverenisti su na jučerašnjim parlamentarnim izborima osvojili 2,27 odsto glasova.

Video: Slavlje na ulicama Kosovske Mitrovice nakon završenih izbora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    4. april 2022 | 18:39

    Jedini koji ima interes Srbije na prvom mestu a ne interese EU ili Rusije. Nadam se da neće odustati.

  • Petar

    4. april 2022 | 14:10

    Steta je da jedini kandidat koji je Srbin nije prosao cenzus. Kriptocifuti su mocna sila, najopasniji soj danas u svijetu.

  • Ne odustaj, Saša

    4. april 2022 | 17:11

    Saša je dobar čovek koji ima razvijenu kulturu argumentacije, a ne blebetanja i šovinisanja, zato i nije uspeo. Oni koji tvrde da je satelit - vidi se po (ne)zastupljenosti u medijima i ukupnoj političkoj propagandi da to nije istina. Stoji da ne ume da se okruži pravim ljudima i predstavi u najboljem svetlu, što i nije neobično za jednog inženjera. Nažalost, nisu sve dovoljno politički senzibilisani da vide razliku između suverenističke politke koja nam je sad i tek kako potrebna i izolacionizma/teorija zavere. Greška u ovoj kampanji je to što se vrh ledenog brega retorike Suverenista nije vidno razlikovao od retorike ostalih evroskeptika, pa je tako DJB poziciju na kojoj traži svoje glasače fiksirao u oblasti u kojoj nema šanse. DJB je 2016. imao i više glasača i veće prosečno obrazovanje po glasaču nego 2020. i 2022. Potrebno je pokazati da nudite rešenja, a ne samo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA