Predsednica opštine Voždovac podnela prijavu zbog pokušaja blokade računa opštine

Sudski izvršitelji skinuli su veliku sumu novca sa računa opštine, a na ime sudske presude slučaja iz 1977. godine, za sudski proces koji je započet 2012. - navodi predsednica opštine Voždovac

  • 2
SKUPSTINA VOZDOVAC PREDSEDNICA

Foto: Tanjug/GO Voždovac

Predsednica opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić, objavila je noćas na svom Fejsbuk profilu da je podnela krivičnu prijavu protiv jednog ili više NN lica zbog pokušaja da namerno uvede ovu beogradsku opštinu u blokadu računa.

- Dragi moji Voždovčani, želim da znate da sam danas podnela krivičnu prijavu protiv jednog ili više NN lica zbog pokušaja da se opština Voždovac uvede namerno u blokadu računa. Naime, sudski izvršitelji skinuli su veliku sumu novca sa računa opštine, a na ime sudske presude slučaja iz 1977. godine, a sudski proces počet 2012. - objašnjeno je u saopštenju Tomić - Ilić.

Ona ističe da je na tužilaštvu da utvrdi okolnosti i kazni odgovorne.

- Neko je doveo do ovakvog epiloga i ja ću insistirati da javno tužilaštvo utvrdi ko! Zahvaljujem se Gradu Beogradu, Vladi Republike Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću na pomoći i razumevanju. Voždovac je naša kuća, opštinski račun je račun svih vas i neću dozvoliti da nas bilo ko oštećuje za svoju korist. Da li se ovo dogodilo slučajno, nepažnjom, nemarom, greškom ili je u pozadini loša namera, jednog ili više lica, na tužilaštvu je da utvrdi i da odgovorne kazni - piše na njenom FB profilu.

Svoje saopštenje Tomić Ilić zaključuje obećanjem da će insistirati i pratiti tok ovog slučaja i da će svaku informaciju podeliti sa građanima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    21. maj 2022 | 18:09

    Kad te iste gradjane upropaste ti isti izvrsitelji onda to nije problem?

  • Pravnica

    21. maj 2022 | 19:10

    A sto krivicne prijave ako su izvrsitelji zakonski postupili po sudskoj odluci? Zar sudstvo nije nezavisno, zar sme da se utice na tuzilastvo? Kako to kada drzava duguje, krsi zakone i gubi sporove izvrsitelji ne smeju da postupaju, a kada su gradjani u pitanju, privatni kapital druga prica...znaci kadija te tuzi, kadija ti sudi...sramota...da li se tuzilastvo oglasava po sluzbenoj duznosti i reaguje na krivicne prijave gradjana protiv izvrsitelja, banaka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA