≫ 

Vučić o izveštaju koji se pojavio u medijima, a u kojem se pominje i Đilas

Izveštaj govori o odnosima unutar opozicije - ocenjuje Vučić

  • 0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da navodi u izveštaju evropske obaveštajne službe da je predsednik S SP Dragan Ðiilas "trojanski konj" u opoziciji, govore o odnosima unutar opozicije, kao i da se može naslutiti iz kojih političkih stranaka to dolazi.

- To je uvredljivo za ljude koje pominju, meni je sve to nevažno, ali to govori kakvi su odnosi unutar opozicije. To je pisao neko iz nevladinog sektora ili političkih protivnika unutar opozicije Ðilasa i desničara. Mogli biste da pogađate, a da ne promašite iz kojih političkih stranaka - rekao je Vučić novinarima u Ohridu gde učestvuje na samitu Otvoreni Balkan.

Naveo je da su to isti ljudi koji su, kako kaže, do pre neki mesec govorili da jedino stvarna opozicija ne učestvuje na izborima, a da su ''sad promenili priču''.

- Kad bih čitao svaki izveštaj i verovao svakom izveštaju i svakoj reči, odavno bih prestao da se bavim politikom. Nemam poseban komentar - rekao je Vučić na pitanje novinara o dokumentu čije je navode o Ðilasu i desničarskim opozicionim strankama objavio Radio Slobodna Evropa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA