≫ 

Mihajlović: Napadi očekivani zbog formiranja nove vlade

Verovatno su razlozi napada to što sam drugačija, što sam nešto bolje uradila - rekla je Mihajlović

  • 2
Sns, Završna konvencija Foto: Nikola Tomić

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović rekla je danas, komentarišući napade na nju u medijima, da radi za svoju državu najbolje što može i da rezultati nečijeg rada treba da budu jedino merilo, ali da su napadi očekivani s obzirom na to da predstoji formiranje nove vlade.

- Verovatno su razlozi napada to što sam drugačija, što sam nešto bolje uradila i to što mislim da jedino rad i rezultati treba da se računaju, a ne intrige i rekla-kazala. Ali, to nije ništa neobično, posebno pred formiranje vlade. Osnovno pitanje jeste ko me napada, jer iza njih ne stoje ni rezultati, a ni rad. Kada vidim ko me napada i kritikuje, to je smešno - rekla je Mihajlovićeva gostujući na Televiziji Hepi.

Kako je rekla, Vladimir Ðukanović je čovek koji je "državnu funkciju zloupotrebio zarad privatnog biznisa i sve što on kaže nema nikakvu težinu".

Dodala je da ne pripada svetu koji koristi uvrede i psovke i ocenila kako je neozbiljno i smešno kako se tabloidi bave njenom šminkom i frizurom.

- Suština je da kad krenu napadi, prvo kako ugrožavam predsednika Aleksandra Vučića, a niko ne treba da brani predsednika Vučića od mene. Posle toga idu lični napadi na mene. Jedino rešenje je, izgleda, da me spale na lomači i problem je rešen - zaključila je Mihajlovićeva.

Video: Menja se Porodični zakon: Mihajlović najavila zabranu sklapanja ranih brakova bez dozvole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    9. jun 2022 | 11:06

    zivis u ILUZIJI niko te ne podržava a jos manje zele da ostanes sto pre ti vidimo ledja biće bolje

  • Brundo Miroč

    9. jun 2022 | 10:41

    Napadi i pretnje pre izbora a onda i posle,stalno se dešavaju da skrenu pažnju sa glavnih problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA