Sutra na konsultacijama kod Vučića Savez vojvođanskih Mađara, Zavetnici i Dveri

Nastavljaju se konsultacije za izbor mandatara

  • 0
Zgrada predsedništva Srbije Foto: Nikola Tomić

Predsednik Aleksandar Vučić nastaviće sutra razgovore sa predstavnicima izbornih lista, koje će imati poslanike u budućem sazivu parlamenta, u okviru konsultacija o kandidatu za predsednika nove vlade.

Na Andrićev venac sutra će na konsultacije doći predstavnici Saveza vojvođanskih Mađara, Zavetnika i liste "Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije".

Vučić će sa predstavnicima liste "Savez vojvođanskih Mađara - Ištvan Pastor" razgovarati u 10.30, nakon toga sa predstavnicima Srpske stranke Zavetnici u 11.30, dok će u 12.45 usledili razgovor sa koalicijom "Patriotski blok", koju čine Dveri i POKS koji predvodi Žika Gojković, najavila je pres služba predsednika Repubilke.

Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje početka sastanaka.

Predsednik Vučić danas je održao konsultacije sa predstavnicima manjinskih lista - Koalicije Albanaca doline, "Zajedno za Vojvodinu" i "Muftijin amanet", dok je SDA Sandžaka odbila poziv za današnji razgovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA