Palma doveo na Svetu goru najbrojniju delegaciju: "Narod može bez poslanika, ali ne može bez crkve"

Iguman Amfilohije je pitao Markovića šta misli da li je teže biti poslanik ili monah

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Realno
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ramamti Ezer

    19. februar 2024 | 14:27

    'Bilo je slučajeva da upravo na tom mestu nepokretni prohodaju, slepi progledaju, a gluvi počnu da čuju'. Ne znam kakvo je čudo trebalo ovom zadriglom političaru - možda da se osvesti i dok ima vremena napusti vrzino kolo vlasti u koje je godinama upetljan. Gledam ove slike a to me podsetilo na stihove iz knjige proroka Osije koji je napisao da su sveštenici poput razbojničkih četa koje vrebaju ljude (Os. 6:9). Ta sprega lukavih i podmuklih političara i nominalnog sveštenstva je toliko transparentna da je to degutantno. Pod plaštom poniznosti i hinjene hrišćanske skromnosti i podložnosti, političari su poput onih osoba Isusovog vremena na koje je upozorio svoje učenike:,, Čuvajte se lažnih proroka koji dolaze k vama u ovčijem runu, a iznutra su grabljivi vukovi.'' (Mat. 7:15). Zanimljivo je da gosn. Palma ljubi ruku čudotvorne ikone, a uskoro će baš on sa ostalim političarima iz celog sveta pod vođstvom U.N. napujdati narod na nominalnu religiju, opljačkati je i devastirati. Možda baš ovaj manastir u kom je ugošćen (Otkr. 17, 18 pogl).

  • Realno

    19. februar 2024 | 12:33

    Sto se onda klanjas premijeru- sve veliki vernici ,al fotelja najdraza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA