Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučević se upisao u knjigu žalosti: Iran će u Srbiji uvek imati iskrenog prijatelja

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Knjiga žalosti u Ambasadi Irana povodom pogibije iranskog predsenika Ebrahima Raisija i drugih zvaničnika biće otvorena do petka

  • 1
Miloš Vučević Foto: Novo Jutro/Pink

Predsednik Vlade Miloš Vučević upisao se danas u knjigu žalosti, koja je postavljena u iransku ambasadu u Beogradu povodom pogibije iranskog predsednika Ebrahima Raisija i tom prilikom je poručio iranskom narodu da će u Srbiji uvek imati iskrenog prijatelja.

"Izražavam duboko saučešće u bolu iranskom narodu, povodom tragične pogibije vašeg predsednika i drugih rukovodilaca Islamske Republike Iran. Verujem da ćete prebroditi ove teške dane, a u Srbiji i meni lično uvek imate iskrene prijatelje", naveo je Vučević na svom nalogu na društvenoj mreži X.

Knjiga žalosti u Ambasadi Irana povodom pogibije iranskog predsenika Ebrahima Raisija i drugih zvaničnika biće otvorena do petka.

Ambasada Irana saopštila je da je knjigu otvorila u nedelju, a da će svi zainteresovani moći da se upišu u navedenom roku u zgradi Ambasade na adresi Mihaila Mike Jankovića 3, od 10 do 15 časova.

Predsednik Irana Ebrahim Raisi i ministar spoljnih poslova Hosein Amir Abdolahijan, kao i još šest zvaničnika i članova posade, poginuli su u nedelju u padu helikoptera na severozapadu Irana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    23. maj 2024 | 16:33

    Mi smo autokratija i hibridni režim kao i Iran moramo se podržavati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA