JEREMIĆ ZA TELEGRAF: Ako bude frke, zaklon od uragana ću potražiti kod Rusa!

Predsedavajući Generalne skupštine UN otkriva za naš portal da će, ako zatreba, njegova supruga i on zaštitu od uragana potražiti u zgradi Ruske misije u Njujorku

  • 1

Predsedavajući Generalne skupštine UN Vuk Jeremić za Telegraf izveštava da je atmosfera u Njujorku posle uragana "Sendi" koji je pogodio Njujork, kao pred Apokalipsu, a da će, ako zagusti, on i njegova supruga Nataša Jeremić utočište i zaklon potražiti u zgradi ruske misije, koja se nalazi nedaleko od njihovog stana!

Predsedavajući Generalne skupštine UN potvrđuje da su on i njegova supruga Nataša, koja se nalazi u Njujorku, dobro i da za sada nemaju nikakvih problema.

- Ne idemo nigde iz stana, a nema se i gde. Na gornjem Menhetnu, gde se nalazimo, kažu da je sigurnije nego u bilo kom drugom delu grada - kaže bivši ministar spoljnih poslova Srbije.

Jeremić za naš portal prepričava da u Njujorku ništa ne radi, da su prodavnice zatvorene, kao i tuneli i mostovi.

- U Njujorku, što je normalno, za ovakvu situaciju ništa ne radi, prodavnice su zatvorene, ali i da rade ili su prazne ili se do njih se ne bi moglo doći, jer su ulice blokirane, zatvoreni su svi tuneli i mostovi - opisuje Jeremić stanje koje je trenutno vlada u "Velikoj jabuci".

Jeremić otkriva da će njihovo "sigurno sklonište" od uragana "Sendi", ukoliko bude bilo potrebno, biti zgrada Ruske misije u Njujorku.

- Ukoliko se stanje pogorša, supruga i ja ćemo sklonište potražiti u Ruskoj misiji, koja se nalazi u našoj neposrednoj blizini. U njoj se nalaze dobra i bezbedna skloništa, a uz to smo i dobri prijatelji i poznanici - kaže Jeremić.

Uragan "Sendi" je pored tipičnih prizora nesreće i odnošenja ljudskih života sa sobom doneo i neke bizarne pojave, kao što je ajkula koja slobodno pliva ulicama i dvorištima Nju Džerzija.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA