LEČIĆ PODRŽAO PROKIĆA: Sve što ima ličnost otišlo je iz LDP!

- Sve što je rekao Prokić je istina. Naravno da nema demokratije u LDP, koji je napustio svako ko nije za slepo slušanje - kaže glumac koji je nekada bio stranački saborac Čedomira Jovanovića

  • 3

Nekadašnji funkcioner LDP-a Branislav Lečić kaže za Telegraf.rs da je on "davno video" sve ono što je Nenad Prokić zamerio stranci u pismu.

- Naravno da nema demokratije u stranci. To se vidi i po tome da je sve ono što ima svoju ličnost i misao, što je za dijalog, a ne za slepo slušanje, otišlo iz stranke - rekao je Lečić, uz napomenu da nije baš sve bilo vidljivo od početka.

- Nije bilo provaljivo odmah. Sve je isto kao u vreme kad sam bio u stranci, sve što je rekao Prokić je istina, ne bih imao šta da dodam - priznaje Lečić.

On je LDP napustio aprila 2007, a zanimljivo je da je saopštenje povodom tog događaja potpisao upravo Nenad Prokić.

- Nikome u LDP-u, počevši od Čedomira Jovanovića, nisu večno zagarantovane funkcije - istakao je onomad Prokić.

Jedini odgovor na Prokićevo pismo koji je iz stigao iz LDP jeste onaj od funkcionera te partije Bojana Đurića, koji je rekao da ne veruje u principijelna neslaganja kada se izgubi funkcija.

(A. P.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velko

    2. novembar 2012 | 15:53

    Lečić je poslednji koji bi trebao da prica o moralu. Evo jedne istinite priče o njemu dok je bio ministar.Dve mlade studenkinje tražile su vezu kod ministra ne bi li dobile sredstva od Ministarstva za projekt. Zajednički prijatelj im je ugovorio sastanak kod Lečića u stanu. Dočekao ih je na vratima sa penom za brijanje na licu i bade mantilu. Propustio ih je rečima "Skinite se" i otišao u kupatilo. Kada je izašao obratio se prijatelju, pored dve skamenjene studenkinje rečima: Šta? Ove tvoje neće da se j.bu? Razume se da su pobegle glavom bez obzira. Jedna od njih je ćerka Lečićevog kolege i vase kolegenice koja me je tada molila za savet. Odbila je, bojeći se za karijeru kćeri, da to obelodanim.Toliko o njemu kao muškarcu, ministru , glumcu, ljdskoj gromadi.

  • vlada

    2. novembar 2012 | 01:34

    Lecicu ljigavstino jedna.Gledaj bje svoja posla i gde ona tvoja ide i kako zaradjuje pare

  • dare

    1. novembar 2012 | 22:43

    klimaci glavom samo ostaju.sujeta jaca kapitalizam,kapitalizam jacu sujetu,tako je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA