CVETKOVIĆ: Potreslo me hapšenje Dragina i Nikezića!

- Sve ovo mi dosta teško pada. Krajnje mi je čudno i zaista ne znam šta da vam kažem. Nikezić je moj prijatelj, nije mi saradnik. Ne razumem o čemu je tačno reč u toj aferi - tvrdi bivši premijer

  • 4

Bivšeg premijera Mirka Cvetkovića "dosta je potresla" najnovija afera u kojoj su glavni akteri Saša Dragin, ministar poljoprivrede u njegovoj vladi i Zvonimir Nikezić, njegov dugogodišnji saradnik.

- Sve ovo mi dosta teško pada. Krajnje mi je čudno i zaista ne znam šta da vam kažem. Nikezić je moj prijatelj, nije mi saradnik - rekao je Mirko Cvetković.

On, ipak, nije bio spreman da komentariše aferu jer, kako je rekao, na osnovu izveštavanja medija ne razume o čemu je tačno reč.

- Nemam komentar, jer moram prvo da vidim o čemu se tu radi, pa tek onda mogu davati komentare. Zaista ne razumem kakve veze ima prodaja đubriva - kazao je on.

Na pitanje da li je znao za nepravilnosti u vezi sa prodajom đubriva koje se dovode u vezu s Draginom, Cvetković je odgovorio: "Ne, ništa."

Nekadašnji premijer je, takođe, kazao da ga niko iz policije i Tužilaštva nije kontktirao u vezi s tim.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    26. novembar 2012 | 10:51

    Pa kako si mogao da budeš Predsednik Vlade kad ništa ne znaš i ne razumeš?Ko te je takvog postavio na tu funkciju.?Verovatno ni on nije bio bolji.

  • iznogud

    26. novembar 2012 | 23:21

    ne placem ja zbog njih vec sto sam ja na redu

  • Tatjanaa BG

    27. novembar 2012 | 13:11

    Places ti jer je dosao red na tebe. ma pazi prijatelj ti kome si ti namestao poslove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA