Nikolić: Neće meni Priština da komanduje!

- Ne idem za Božić u Gračanicu. Neću da Priština odlučuje o tome da li mogu da idem na naše Kosovo. Očigledno je da Euleks čeka da vlasti u Prištini to dozvole - rekao je predsednik Srbije

  • 7

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da neće ići za Božić u Gračanicu, istakavši da ne želi da mu Priština određuje da li će on otići na Kosovo ili ne.

- Ne idem za Božić u Gračanicu. Neću da Priština odlučuje o tome da li mogu da idem na naše Kosovo. Očigledno je da Euleks čeka da vlasti u Prištini to dozvole -  rekao je on.

Nikolić je rekao i da će zbog toga morati da promeni svoj stav prema Euleksu, kao i prema Briselu.

Predsednik Srbije istakao je da je Euleks još jednom pokazao da nije statusno neutralan kako se predstavlja, već da radi onako kako mu Priština kaže.

- Nisu mi dozvoljavali da odem na Kosovo dok sam bio predstavnik opozicije, a ne dozvoljavaju mi ni sada, kada sam predsednik Srbije - kazao je Nikolić.

Zamenik premijera Kosova Hajredin Kuči izjavio u petak da su institucije Kosova te koje nisu dozvolile predsedniku Nikoliću da poseti Kosovo na Božić 7. januara.

(D. Z. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nascimento

    5. januar 2013 | 13:00

    Povedi i sajovce i ptj da pociste govna malo...

  • Bosnjak

    5. januar 2013 | 20:33

    Ne lazi grobaru naravno da je Pristina glavna vi ima da slusate kao djeca starijeg!!!...-:)

  • dodje maca na vratanca

    5. januar 2013 | 14:16

    "Necu da Pristina odlucuje da li cu da idem na nase Kosovo"......Nikolicu,predsednice procitajte par puta ovu vasu recenicu i msm da ce vam sve biti jasno(kao sto i jeste,nego glumite Srpstvo).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA