AFERA "INDEKS": Cvijanov mentor osumnjičen za prodaju ispita

Za doktorsku disertaciju na temu "Pravni odnosi iz ugovora o turističkim uslugama" Cvijanu je 27. novembra 2009. određena komisija u čijem sastavu su i dva optužena profesora dr Božina Vlašković i dr Miodrag Mićović

  • 2

Funkcioner Srpske napredne stranke i predsednik skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Vladimir Cvijan priprema doktorsku disertaciju pod mentorstvom profesora Pravnog fakulteta u Kragujevcu koji je u aferi "Indeks" optužen za prodavanje ispita.

Kako piše dnevni list "Blic", za doktorsku disertaciju na temu "Pravni odnosi iz ugovora o turističkim uslugama" Cvijanu je 27. novembra 2009. određena komisija u čijem sastavu su i dva optužena profesora dr Božina Vlašković i dr Miodrag Mićović.

Cvijan kaže da je ponosan na magistarski rad koji je, takođe, odbranio kod optuženog Mićovića, kome je bio i asistent, i da će biti još ponosniji kad kod njega odbrani doktorat.

(M. S. / Izvor: Blic / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    7. februar 2013 | 12:01

    NA STA SVE LJUDI DOKTORIRAJU.TEMA OD PRE 40 GODINA:"UTICAJ MISLI DRUGA TITA NA RAZVOJ CRNE METALURGIJE U SFRJ".STA MISLITE DALI JE PROSO KANDIDAT?

  • vec vidjeno

    7. februar 2013 | 15:43

    Doktorati su odavno već farsa, obzirom na teme i mentore. Vodeće političke ličnosti doktoriraju "samo tako" ali ni jedan ne može ni da prismrdi nekome sličnom u inostranstvu..sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA