KRSTIĆ: Sudeći po Kacinovim "tvitovima", svako ima pravo da bude glup

Bivši savetnik Borisa Tadića žustro je odgovorio na "tvitove" izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju, koji je "osuo paljbu" na počasnog predsednika DS-a

  • 0

Bivši savetnik Borisa Tadića Nebojša Krstić na svom Tviter profilu odgovorio je na napade izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju na njega i bivšeg predsednika Srbije, napisavši da, "sudeći po 'tvitovima' Jelka Kacina, i u Sloveniji svako ima pravo da bude glup".

"Po (američkom državnom sekretaru) Džonu Keriju, u Americi svako ima pravo da bude glup. Po "tvitovima" Jelka Kacina, ima i u Sloveniji", naveo je na svom profilu Krstić.

 

Prema rečima Krstića na Tviteru, "neko u EU je zaključio da nam ucene datumom i Kosovom nisu dovoljna kazna i onda se dosetio da pošalje Jelka Kacina".

"Malo nam je kontroverznih biznismena, nego imamo Jelka Kacina, kontroverznog izvstioca EP", naveo je, pored ostalog, Krstić na Tviteru.

Podsetimo, Jelko Kacin napisao je ranije na Tviteru da bivši predsednik Srbije i počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić "i dalje sanja svoju istinu o svojim zaslugama, pokazuje da nije napravio nikakve greške".

Jelko Kacin se na Tviteru, između ostalog, zapitao "koliko će se još Tadić protiviti članstvu socijalista Ivice Dačića u Internacionali", i ističe da je Tadić izrekao "neistinu" tvrdnjom da "Kacin kuca na otvorena vrata, Dačića sam ja promovisao".

"Malo morgen! Boris je pred poslednji kongres DS-a odleteo u Južnu Afriku da bi blokirao Dačića! Lagati u EP nije lepo!", "tvitovao" je evropski diplomata.

Bivši predsednik Srbije i počasni predsednik DS-a Boris Tadić nije želeo da komentariše napade Jelka Kacina na njega.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA