ODMOR ILI RAD? Šeik Muhamed stigao na Kopaonik

Šeik je na Kopaonik došao oko 15 časova, a smešten je u specijalnoj predsedničkoj vili. Zasad se ne zna se da li ći se šeik samo odmarati i skijati, ili će na Kopaoniku imati i zvanične razgovore sa predstavnicima Srbije

  • 12

Princ prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan doputovao je na Kopaonik, gde će boraviti do 20. marta.

Kako prenose "Večernje novosti", šeik je na Kopaonik došao oko 15 časova, a smešten je u specijalnoj predsedničkoj vili, odnosno predsedničkom apartmanu u kome su odsedali mnogi predsednici država i značajni gosti koji su boravili na ovoj planini. U hotelu "Grand", u čijem sastavu se nalazi ekskluzivna vila, u sredu nisu hteli ništa da kažu o ovoj poseti, jer ne daju informacije o svojim gostima.

Prema nezvaničnim informacijama, šeik Muhamed je stigao helikopterom, sa velikom pratnjom i obezbeđenjem, a pre njegovog dolaska u hotel "Grand" stigli su njegovi kuvari i druga prethodnica. Zasad se ne zna se da li ći se šeik samo odmarati i skijati, ili će na Kopaoniku imati i zvanične razgovore sa predstavnicima Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, mogući su razgovori o eventualnom učešću firmi iz Abu Dabija u izgradnji Kopaonika. Još prilikom posete Aleksandra Vučića i srpske delegacije Abu Dabiju najavljeno je da će šeik Muhamed posetiti Srbiju i da će najverovatnije obići i Kopaonik.

(M. S. / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA