KOŠTUNICA: Kosovsko pitanje da se zamrzne

- Srbija je ozbiljno ugrožena jer EU želi da je raskomada - rekao je Vojislav Koštunica, lider DSS-a. On je optužio DS da je inicijator donošenja "protivustavnog Statuta" Vojvodine i stvaranja "države u državi"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Joca

    07. mart 2013 | 14:40

    A zasto ne odobravate kometare,gospodo iz telegrafa,koa vas kontrolise?

  • Joca

    07. mart 2013 | 14:30

    Ovi ludaci i veleizdajnici koji se kriju iza sifri sns i sps jos ce sad i da menjaju Ustav da i dejure priznaju Nato drzavu. Potvrdilo se da su Nikolic,Vucic i Dacic tri Trojanska konja koji rade ono sto ni Ceda cak ni verbalno nije bio spreman da obeca ili proklamuje. Preko noci su obesmislili Cedino delovanje sto je bas tragikomcno i groteskno !Mozda su drogirani,meni deluju ko da su u non-stop transu,ili se nad njima sprovodi neki opaki eksperiment,nemoguce je ikakvom zdravorazumskom logikom objasniti njihovo ponasanje...

  • mihailovic

    07. mart 2013 | 11:37

    G.Kostunica lider DSS je posten covek i patriota i veliki Srpski politicar . Nazalost i on se prevario u proceni Nikolica. Pozvao je SRBIJU da glasa za Nikolica u drugom krugu. Mislio je da je Nikolic od reci i obecanja i manje zlo od Tadica. Ali nije manje nego veliko zlo i to sada svi vidimo,covek protivno vazecem Ustavu Srbije uveo drzavne granice izmedju centralne i juzne Srbije A NA PUTU JE DA OKUPATORU JUZNE SRBIJE I NJIHOVIM MILJENICIMA ALBANSKIM TERORISTIMA PREDA SRPSKO KOSOVO I METOHIJU,PROTIVNO VAZECEM USTAVU SRBIJE . Nikolic ce za EU DATUM prodati Kosovo i Kostunica to dobro zna a i CELA SRBIJA ! Jedina opcija koja je sada moguca za spas Kosova i Metohije I CELE SRBIJE jeste, POTPUNA BLOKADA CELE SRBIJE ! SAMO BLOKADOM CELE SRBIJE ,mozemo spreciti Nikolicev TRGOVINU KOSMETA sa EU DATUMOM... Ako dobijemo EU DATUM onda smo gotovi... EU DATUM JE POCETAK KRAJA SRBIJE NJENOG TERITORIJALNOG I NACIONALNOG OPSTANKA !!! Skoro sam potpuno siguran, da je Nikolic doveden na vlast, kako bi POTPUNO UNISTIO SRBIJU I SRPSKI NAROD. MORAMO DA BLOKIRAMO CELU SRBIJU I DA SRBIJA IZBORI PRAVO ZA REFERENDUM JER NIKOLIC,VUCIC,DACIC NAM NIKADA NECE MIRNIM PUTEM DATI NASE DEMOKRATSKO PRAVO DA SE NA RAFERENDUMU SRBIJA IZJASNI DA LI HOCEMO ILI NECEMO U EU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA