NEMAČKI DEMOHRIŠĆANI: Stolica za Kosovo - Srbiji datum!

- Ukoliko bi došlo do takvog razvoja situacije, mi bismo u Bundestagu bili spremni da tolerišemo neispunjavanje nekih postavljenih dodatnih uslova - rekao je Hans Joahim Falenski, spoljnopolitički savetnik poslaničke grupe vladajuće CDU-CSU u nemačkom Bundestagu

Komentari

  • aco

    24. mart 2013 | 15:46

    Ono sto svabe nisu uspeli ratovima da ostvare, ostvarice politikom

  • velikodusno

    24. mart 2013 | 11:53

    Bas su velikodusni. Kad Kosovo stigne do UN ispunicemo dodatne uslove, a onda glavna stvar. Da "velika" Srbija natera "male" Ruse i Kineza da postuju Bendestag i priznaju Kosovo, da se zna ko je glavni, pa ce tek onda da vide sta jos treba da ispunimo do 3000........ god. Dragi moji odlozite vi to kulturno na neodredjeno vreme i gledajte da dodju ti seici da malo ovoj zemlji i narodu krene, pa cemo onda da vidimo gde ce mi.

  • Planinac

    24. mart 2013 | 11:21

    Komentari koji imaju negativan odnosn prema politici Bundestaga, ne objavljuju se ,kao i moj predhodni komentar, ali i to je delo naše demokratije i politike.Čemu toliki strah od Nemačke ?.Nuisam mogao i nikada neću moći da kažem da šiptarima stolicu u UN jer se time poklanja deo teritorije Srbije onima koji su vršili i najgore zločine prema Srbima.

  • Planinac

    24. mart 2013 | 11:00

    Švabe smo zajedno sa saveznicima pobeđivalin u njihovim osvajqačkim ratovima. Imali smo odvažne političare i vojskovođe.Švabe sada ostvaruju njihov davni san da gospodare Srbijom i Balkanom. Nemamo viže odvažne političare, odvažne političare i vojskovođe isporučili smo Hagu,odnosno NATO paktu kao plen posle pobede "dosovske" revolucije. Šiptarima stolica u Ujedinjenim nacijama, pa članice NATO alijanse su to imali kao jedini cilj u akciji "milosrdni anđeo".Nadam se da će bar ta vest otrezniti neke od vodeđih političara i da ćemo početi da potujema sami sebe jer bez toga, niko nas neće poštovati i ceniti. Jaki zubi i tvrd orah slome, reče neada davno Njegoš.Mislim da Srbija treba da pokaže i jake zube u odnosima sa zemljama zapada i pravi prijateljski odnos saradnje sa zemljama Istoka. Srbja ima bogatu istoriju i nasleđe, sposobne ljude i prirodene resurse da se razvija kao nezavisna i u odnosu na blokove u unije ,kao neutralna, što bi svi i te kako poštovali. Nije popularnio, posetimo se da je Juga bila jedna od vodećih zemalja nesvrstanih i da smo u tom periodu bili Amerika i za Ameriku sa rekordnim godišnji stopama rasta celokupne privrede.

  • nele011

    24. mart 2013 | 09:27

    ...deluje u saglasnosti sa odlukama Bundestaga...e moji politicari....pa ko vlada ovom drzavom, za koga je narod glasao i kome dao poverenje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA