POTVRĐEN BLAM: Jeremić se hvalio fotkom s dvojnikom Bona Voksa

Predsednik Generalne skupštine UN potvrdio na svom Tviter profilu da je, zajedno s pola bara u kojem je bio s dvojnikom Bona Voksa, bio ubeđen da je u društvu čuvenog irskog pevača, dodajući da bi se i s pravim Bonom slikao s podignuta tri prsta

  • 9

Vuk Jeremić okačio je na svom Tviter nalogu fotografiju s frontmenom benda "U2" Bonom Voksom, na kojoj pokazuju podignuta tri prsta. Sve bi bilo u redu da na fotografiji umesto Bona nije čovek po imenu Pavel Sfera, najpoznatiji dvojnik pevača, piše "Blic".

Jeremić je malo pre toga na svoj Tviter profil postavio fotografije sa ministrima Libije, Angole, Egipta, Gane... Usledila je fotografija s Bonom, na kojoj obojica drže visoko podignuta tri prsta. No, ubrzo je stigla vest da je na fotografiji zapravo njegov dvojnik.

Reč je o 48-godišnjem Pavelu Sferi, rođenom u Novom Sadu, koji živi u Njujorku i zvanično važi za najautentičnijeg dvojnika irskog pevača.

Ekipa "Blica" pričala je s Pavelom na čudnoj kombinaciji spskog i engleskog. Izjavio je da se uželeo Srbije, ali i da mu je drago što je upoznao Jeremića, koji, prema njegovim rečima, nije odmah primetio da je u pitanju dvojnik.

- Znate kako to ide, izašli smo u grad, svratili u jedan klub. Tamo je bio Vuk i upoznao nas je zajednički prijatelj. Dugo smo pričali, jer mi nedostaje sve iz Srbije. Mislim da nije odmah shvatio da nije u pitanju Bono Voks, ali kasnije mu je valjda bilo jasno - rekao je Pavel za "Blic", poslavši kao dokaz druženja sa Jeremićem sliku koja je nastala u tom provodu iz lične arhive.

Kada je redakcija "Blica" nazvala Jeremićevog portparola Vesnu Sekerezović da je pita da li Vuk zna s kim se slikao i ona je delovala začuđeno: "Nije Bono Voks?! Zaista ne znam da li Vuk to zna, nazovite me za sat vremena. Zaista ne smem to da komentarišem. Ja sam ovde, oni tamo, videla sam sliku kao i vi, i to je sve - rekla je Vesna Sekerezović.

Nekoliko sati nakon njene izjave, na Jeremićevom Tviter profilu osvanulo je i priznanje predsednika Generalne skupštine UN.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kenan muhic

    27. april 2013 | 10:56

    vuce jeremicu znamo svi da bi se ti tako slikao I sa pravim. Pitanje je da li bi se Bono s tobom slikao kako bilo.

  • Sandzo

    27. april 2013 | 09:19

    Jebo presedavajuceg skupstine UN-a kad je neki dvojnik jaci lik od njega samog.

  • blam blam

    27. april 2013 | 15:27

    Ovaj Jeremić iz dana u dan sve jadniji. Nek bude predsjednik Srbije. Baš bi lijepo bilo da naslijedi Tomu Grobara i tako nastavi tradiciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA