Grubješić: Nismo priznali Kosovo, Merkelova je donela uslove za sporazum

- Nesumnjivo je da je uslove za normalizaciju odnosa s Prištinom u Beograd donela Angela Merkel još u avgustu 2011, ali se to pokušalo sakriti - kaže potpredsednica Vlade Srbije

Komentari

  • dalibor

    30. april 2013 | 13:34

    @Postar Ja to nisam rekao. Narod mora da zna sta je EVROPSKA UNIJA a to narod ne zna. EU nije ono sto su zeleli gradjani sirom evrope ne pricam samo za nas. Pa kad su zemlje usle narod je shvatio u koj sistem su usli. Kazi mi ako je tako dobro sto se onda svi protive EU? Zasto svaki dan citamo ruzne vesti iz Italije, Spanije, Grcke i td? Zemlje u EU gube totalno svoj suverenitet zato sto moraju da prate Lisabonski Sporazum a ne solstveni ustav. Jedan sporazum koj gradjani nisu mogli da glasanu za njega i kad glasali u zemljama nikad nisu ga podrzali ali zemlje su morale da ga sprovedu. A to su napisali bankari! Kao prvo u EU vlada evrozona to znaci da sve te pare nisu nase niti drzavne nego se uzimaju na zajam od Centralne Banke BCE. To znaci da svaki evric koj bude imala srbija mora da se vrati i sa kamatom. Beograd umesto da pravi bolnice, zgrade i putevi od porezi morace da vrati te pare i samo onoliko koliko dozvoli Bruxelles mocice da upotrebi za svoje gradjane. Kapirate da ce se standard povecati drasticno zato sto ulazimo u jednu mnogo jacu konkurenciji i nase firme nece moci da rade. Nego docice Lidl nemacki i sve njihove firme koje imaju vece subvencije i vise para. Srbin ima da kolapsuje. Zato nama nije resenje u EU. EU nije jedina na svetu ima dosta drugi partneri sa kim mozemo da saradjujemo i da budemo Neutralni kao Svajcarska. Eu je najvece zlo sto moze da postoji u evropi koga niko ne zeli zato nema buducnost! A srbija ima ljudi! Eu je stvorena od trojke MMF, BCE i burokrata sirom Evrope. Tu komanduju banke i bankari koji rade za svoju korist! Centralna Banka EU BCE nije drzavna banka nego su privatni acionisti koji rade za svoju korist!

  • русија

    30. april 2013 | 12:51

    ха ха ха мама њемачка

  • gde zivimo

    30. april 2013 | 12:31

    A, otkud ovaj sve to tako pametno zna kako će i šta biti i koliko trajati? Naš narod je katasrifa! Oni sve bolje znaju, kao u fudbalu što su bolji od selektora tako su bolji političari od političara...što se ovaj ne kandiduje pa nek on onda odlučuje...strašno kakav smo mi narod..90% su svuda negativni komentari, pa ima li šta dobro?

  • Postar

    30. april 2013 | 11:57

    Dalibore i...? Sta treba da radimo da se radujemo kad nam neko nas donese 100 € sa zapada..?

  • John

    30. april 2013 | 11:57

    Uzdam.se u evropu i jednog dana.da nam.donesu evropske.zakone a toje polu anglosaksonski sistem bice nam bolje kada za prevare ostanu bez imovine ubrzanim procesom

  • dalibor

    30. april 2013 | 11:16

    Kako ste vi politicari najvni. Jos mislite da ce Srbija uci u Evropsku Uniju. Dajete pola drzavu i mrsite ustav i sugerenitet Srbije za jedan datum. Pa to nigde ne postoji. Pa i ako dobijemo datum mislite da je sve gotovo? Tek tada ima da pocnu, pregovaranje ima da traje 20 godina a tada ko zna da li ce jos i biti Evropska Unija a mozda nece vise ni biti Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA