POTVRĐENO: Lazar Krstić novi ministar finansija!

Krstić se večeras sastao sa prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem. Sastanku je prisustvovao i savetnik prvog potpredsednika Vlade Siniša Mali

  • 24

Lazar Krstić potvrdio je da je večeras dogovor postignut i da je on prihvatio da obavlja poslove člana Vlade na poziciji ministra finansija.

Krstić se večeras sastao sa prvim potpredsednikom Vlade Aleksandarom Vučićem. Sastanku je prisustvovao i savetnik prvog potpredsednika Vlade Siniša Mali.

- Lazar Krstić je prihvatio mesto i od 26. avgusta on će biti novi ministar finansija u Vladi Srbije -  rekao je Mali po završetku večerašnjeg sastanka vicepremijera Aleksandra Vučića i Krstića.

Krstić je rodom Nišlija, a nakon što je kao đak generacije maturirao u gimnaziji "Bora Stanković", primljen je na prestižni američki univerzitet Jejl i tamo dobio stipendiju za školovanje, koje je godišnje koštalo 42.500 dolara.

Već od prve godine studija izdvojio se kao jedan od najboljih akademaca, u trećoj godini proglašen je najperspektivnijim, a 2007. je i diplomirao u oblasti matematike, etike, politike i ekonomije. Tada počinje karijeru u konsultantskoj kući "Mekenzi", gde kao finansijski ekspert radi i danas.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaaa

    14. avgust 2013 | 22:07

    A u Srbiji ko je zavrsio fakultet nije kompetentan,dovoljno spretan i pametan sta? Bas motivisete mlade da studiraju u Srbiji, u fazonu samo vi studirajte ali mi cemo zaposljavati ove sto su van zemlje zavrsili.

  • Vlada

    14. avgust 2013 | 21:44

    Izgleda kao arapin neki. Ovaj ce da nam dodje glave

  • kari

    14. avgust 2013 | 23:25

    U bre, SRBIII!!! Pa covek jos nije stupio na duznost a vec je los, lopov, unistitelj. Ne valja ovaj prosli, ne valja ni ovaj buduci (i ako ga niko ne zna). Dajte coveku podrsku da krene!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA