Danijel Alibabić imao saobraćajku!

- Imali smo sreću što sam izleteo na trotoar, a ne u drugu traku, jer ne želim ni da mislim šta bi se tada dogodilo, da li bismo udarili u nekog, prevrnuli se - kaže pevač

  • 5

Danijel Alibabić i njegov bend doživeli su u nedelju saobraćajnu nesreću na putu od Budve ka Podgorici, a pevač koji je upravljao vozilom kaže da je prava sreća da niko nije ozbiljnije povređen u udesu.

Nesreća se dogodila kada je automobil u kojem su se nalazili muzičari naleteo na prosuto ulje na putu, nakon čega je Danijel izgubio kontrolu nad automobilom.

- Uplašio sam se, istina. Imali smo sreću što sam izleteo na trotoar, a ne u drugu traku, jer ne želim ni da mislim šta bi se tada dogodilo, da li bismo udarili u nekog, prevrnuli se... Materijalna šteta jeste velika, ali se ne brinem, bitno je da niko od nas nema nikakvih povreda - rekao je Alibabić a njegova supruga Jovana kaže da je i dalje u šoku. Ona dodaje da je naslućivala da nešto nije u redu, jer je Danijelov mobilni telefon satima bio nedostupan.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA