Albanci dronom opet prekinuli meč: Platini ljubi u usta prvog čoveka njihovog fudbala! (VIDEO)

Na meču između Partizanija i Tirane ponovo je doleteo dron sa zastavom, baš kao i u Beogradu, a na njoj je blia slika kako se ljube predsednik UEFA i FS Albanije

  • 28

Albanski navijači nastavljaju sa zloupotrebom dronova i provokacijama, ali ovoga puta su direktno prozvali predsednika UEFA Mišela Platinija.

Na utakmici albanskog šampionata između Partizanija i Tirane ponovo je došlo do prekida nakon što je doleteo dron sa zastavom na kojoj se vide kako se ljube prvi čovek evropske fudbalske unije i predsednik Fudbalskog saveza Albanije, Armand Duka uz natpis "AFF = UEFA".

Tamošnji navijači nikako ne mogu da se pomire sa odlukom UEFA povodom događaja na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, a za sve to krive legendarnog Francuza koga su već nekoliko puta do sada prozivali, ali i uzpozoravali da se "ne kači" sa njima.

U evropskoj kući fudbala nisu nisu uvažili žalbu ni njihovog saveza, ali ni FSS-a na prvobitnu odluku, tako da njihov tim ostaje bez bodova, a našoj selekciji dodeljena pobeda, ali su oduzeta tri boda uz kaznu od dve utakmice bez prisustva publike, a oba saveza moraće da plate po 100.000 evra kazne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savica

    9. decembar 2014 | 20:00

    Sad ce opet da nas kazne sto NISMO prekinuli mec i stitili lik presednika Platinija.

  • Sramota

    9. decembar 2014 | 19:56

    Albaniju izbaciti iz takmicenja i zabraniti im da narednih 100god se pojave u bilo kom svetskom i evropskom takmicenju!!!

  • Deda

    9. decembar 2014 | 20:16

    Eto vam ih...vasi evropski drugari!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA