NAĐ: Policiji sam ispričao o svemu i svačemu!

Sportski direktor Partizana priznao da je bio u policiji, zbog pretnji huligana, ali tvrdi da nije podnosio zvaničnu prijavu protiv Dragana Đurića, već je pričao o mnogim stvarima sa inspektorima

  • 5

Sportski direktor FK Partizan, Albert Nađ rekao je novinarima na Teleoptiku da je bio u policiji, ali da nije podnosio nikakvu zvaničnu prijavu protiv predsednika kluba Dragana Đurića, zbog pretnji huligana, niti je prijavljivao bilo kog drugog iz Partizana.

On je otkrio da je s policijom pričao o "mnogim stvarima", ali nije konkretno otkrio koje su to stvari.

- Bio sam u policiji, razgovarao sam sa pojedinim ljudima o mnogim stvari, ali nije bilo nikakvih prijava. Niti sam ikoga slao da bilo koga prijavljuje - rekao je Nađ.

Na pitanje novinara da li glavni razlog boravka u policiji bio zbog pretnje huligana ili nešto drugo, sportski direktor crno-belih je rekao:

- Pričao sam o mnogim stvarima u policiji - ostao je zagonetan Nađ.

Pokušali smo da povodom ove situacije dobijemo izjavu i od predsednika Partizana, Dragana Đurića, ali se on nije javljao na telefon.

(P. Milinković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čiča

    26. septembar 2013 | 14:13

    Nadju Brate obećao si poslije Rada sve ispričati pa si se malo zaustavio. Ajde brate ako si pravi Grobar ušto nesumnjam ispričaj nama istinskim Grobarima šta si tada imao na umu. Vrjeme je i znaj da se ni jedan grobar pravi nije složio sa Djurićem da proda Mitrovića isto kao i ti...

  • Milan

    26. septembar 2013 | 14:57

    Sta trazis u toj kaljuzi sa takvim kao sto je Djuric,sam si kriv

  • baccko

    26. septembar 2013 | 21:14

    tužibaba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA