OVO JE LICE ZLA: Ubio je 37 žena, trojicu muškarca i jedno dete od dve godine (FOTO)

Uhapšen je Sailson Hose das Grasas, koji je neposredno pre nego što ga je policija privela, do smrti izbo jednu ženu nožem, u kvartu u predgrađu Rio De Žaneira

  • 1

Brazilska policija uhapsila je čoveka koji je priznao da je tokom poslednjih deset godina, u Rio de Žaneiru ubio najmanje 41 osobu.

Grasas je zatim policiji priznao da je ubio još 37 žena, trojicu muškaraca i dvogodišnju devojčicu, preneo je BBC.Policija traga za njegovim žrtvama, od kojih je do sada pronašla četiri.

Grasas je za brazilsku TV Globo, izjavio da je odlazio u lov i da je ubijao zbog adrenalina. On je, takođe, policiji rekao da bi, ako ikad bude pušten iz zatvora, ubio ponovo.

Prema sopstvenim priznanju, Grasas je najčešće za svoje žrtve birao belkinje, koje je davio.

- Čekao bih šansu da upadnem u nečiju kuću i da ubijem - rekao je Grasas i dodao da je nekad mesecima uoči ubistva pratio i posmatrao svoje žrtve.

Prema proceni stručnjaka, Grasas je psihopata, koji uživa u predstavljanju u medijima i upozoravaju da sve što on govori treba detaljno proveriti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mitka

    14. decembar 2014 | 02:18

    pa,nije mi jasno kako ovaj sociopat nije vec davno uhapsen,sta je radila njihova policija,valjda kao i nasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA