Antić: Cena STRUJE će biti što je moguće MANJA!

- Srbija je pod velikim pritiskom od strane Međunarodnog monetarnog fonda da poveća cenu električne energije, jer je ona kod nas najniža u Evropi - rekao je ministar energetike

  • 8

Aleksandar Antić, ministar energetike i rudarstva  rekao je da Vlada Srbije nastoji da odloži korekciju cene struje i da ona bude što manja.

Antić je  nakon polaganja venaca na spomenik Dimitriju Tucoviću u Beogradu, rekao da se o korekciji cene električne energije razgovara sa MMF, i da je Srbija  od prošle godine pod velikim pritiskom da to učini zbog činjenice da je cena struje kod nas najniža u Evropi.

MINISTAR ANTIĆ: DOSTA SPEKULACIJA! Odluka o poskupljenju struje još NIJE DONETA 

- Imamo zahtev za određene korekcije od strane međunarodnih finansijskih institucija, ali svesni smo da ljudi u Srbiji žive u teškim ekonomskim uslovima i pokušaćemo da to odložimo i da korekcija bude što manja - rekao je Antić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    1. maj 2015 | 11:52

    Какве то везе има са цијенама у европи? Србија има струје у изобиљу, свакако је и сада прескупо, треба да појефтини!......Зашто не гледате просјечне плате у европи?

  • Sergej

    1. maj 2015 | 12:31

    A plate sto su najnize u evropi to ne mora da podizete, tu nismo pod pritiskom?

  • Vlada

    1. maj 2015 | 12:09

    Kako vas bre nije sramota. Pa tu struju ne pravite znojem. Zasto uopste da se struja naplacuje. Zasto sam se rodio u ovu lopovsku drzavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA