SPASEN RUSKI PILOT: Iz ruku džihadista ga izbavila sirijska vojska!

- Navodno, jedan pilot je ubijen od strane džihadista, dok je drugi uspeo da pobegne. Prema poslednjim informacijama, on se nalazi u rukama sirijske vojske - rekao je ambasador

  • 6

Jedan od dvojice ruskih pilota, koji su se katapultirali iz vojnog aviona koji je juče oborila Turska, pronađen je od strane sirijske vojske, rekao je ruski ambasador Aleksandar Orlov.

(UŽIVO) OBARANJE RUSKOG AVIONA-Američki zvaničnik: Oboren je u sirijskom vazdušnom prostoru, Medvedev: Ankara brani ISIS!

U saopštenju ruskog ambasadora, navedeno je da je pilot bio ranjen.

Naime, njega je pronašla sirijska vojska koja ga sada vodi u rusku bazu u Siriji.

SVET STREPI OD PUTINOVE OSVETE: Turska je oborila ruski avion, šta će raditi Rusija i NATO?

- Navodno, jedan pilot je ubijen od strane džihadista, dok je drugi uspeo da pobegne. Prema poslednjim informacijama, on se nalazi u rukama sirijske vojske - rekao je ambasador.

Generalštab ruske vojske objavio je sinoć da je jedan od pilota ubijen iz automatskog oružja na zemlji nakon što je avion oboren, dok o drugom pilotu nije izneo nikakve podatke.

Turska je juče ujutro oborila ruski vojni avion na granici sa Sirijom zato što je, kako tvrdi turska vojska, povredio vazdušni prostor Turske iako je više puta upozoren, dok rusko Ministarstvo odbrane ističe da ruski avion nije narušio turski vazdušni prostor.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kengur

    25. novembar 2015 | 09:33

    Daće dragi Bog da je ziv..zivela Rusija....

  • Maksa

    25. novembar 2015 | 11:16

    Ima boga! Hvala bogu da je ziv.

  • Taske

    25. novembar 2015 | 11:51

    To je odmazda Turaka zato sto su RUSI unistili konvoj od preko 50 cisterni sa naftom,a svi znamo ko su Turci i koga oni pomazu i podrzavaju,a taj isti pilot koji je HVALA BOGU ZIV,osvetice sam svog saborca iz aviona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA