Vučić odgovorio onlajn na pitanja svetskih bankara i biznismena!

Premijer Srbije danas na Međunarodnom ekonomskom forumu u Davosu onlajn odgovara na pitanja svetskih biznismena i bankara

  • 2

Vučić na forumu u Davosu onlajn odgovara na pitanja svetskih bankara i biznismena. To je trenutno najpopularnija platforma u Davosu, na kojoj sagovornici po pola sata odgovaraju na pitanja.

Obraćajući se okupljenima na Rojtersovom forumu globalnih tržišta u Davosu, Vučić je rekao da Vlada Srbije razgovara sa bankama o izmeni uslova za oko 22.000 klijenata koji su početkom 2000-ih uzeli kredite u švajcarcima, a čiji su troškovi otplate porasli.

Vučić: Učinićemo sve da pomognemo onima koji kredit plaćaju u francima!

Foto: Promo Foto: Promo

Vučić je ranije danas u Davosu razgovarao sa prvim čovjekom ruske "Zber banke" Germanom Grefom, koji je ponudio usluge ove banke srpskoj Vladi u vidu programa za reformu državne administracije.

Vučić je u tom razgovoru istakao važnost ekonomske saradnje Srbije i Rusije, kao i ulogu Zber banke u toj saradnji.

VUČIĆ S GREFOM: Sber banka će pomoći srpskoj Vladi u reformama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LJILJA

    23. januar 2015 | 22:00

    Trebali bi biti zahvalni na ovakvom zalaganju Vucica usred strasne krize koja nas je zatekla, a ne kritikovati podrugljivo i bez srama.Trud se isplati.

  • HAVANA

    23. januar 2015 | 21:59

    Ovo nije vreme statickih poteza, usporenog delovanja i angazovanja.Vucic je svestan da se mora brzo delovati na svaki drzavni segment-od finansija pa do novih investicija.U takvom vremenu zivimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA