POLITIČKI PRELETAČ: Ova žena je promenila stranku i tako SRUŠILA VLAST u Novoj Varoši!

Ona će obavljati funkciju zamenika predsednika Skupštine opštine Nova Varoš, na kojoj je zamenila smenjenog Aliju Mujagića iz SDP

  • 14

Odbornik naprednjaka Gordana Khouitar koja je na lokalnim izborima bila na listi SNS, iznenada je promenila stranu, a njen glas je presudio da dođe do smene vlasti u ovom gradu.

UBEDLJIVA POBEDA SNS na lokalnim izborima u Beloj Palanci: 76 odsto glasača dalo podršku Aleksandru Vučiću

Tako će, počev od danas, na čelu Skupštine opštine Nova Varoš biti Nikola Jelić iz Nove Srbije.

Tu odluku je podržalo 14 odbornika među kojima je i Gordana Khouitar, odbornik Jedinstvene Srbije, koja je promenila stranu i istopila ionako tesnu većinu SNS, SPS, PUPS i SDP.

Kako prenose pojedini mediji odbornica se na ovaj korak odlučila zbog, kako kaže, "neslaganja sa onim što SNS radi u Novoj Varoši, kao i zbog toga što u stranci nisu poštovali njeno mišljenje."

Khouitar će obavljati funkciju zamenika predsednika Skupštine opštine Nova Varoš, na kojoj je zamenila smenjenog Aliju Mujagića iz SDP.

Pored Khouitarove u sadašnjoj koaliciji nalaze se Grupa građana "Novi ljudi za Novu Varoš" (sedam odbornika), Demokratska stranka (pet) i Nova Srbija (jedan).

U opoziciji su pored SNS sa 11 odbornika i Socijalistička partija Srbije i Sandžačko-demokratska partija sa po jednim odbornikom.

Lokalna skupština u Novoj Varoši ima 27 odbornika, a očekuje se da tokom dana bude izabran i novi predsednik opštine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    19. septembar 2016 | 17:53

    Takvi najbolje prolaze u zivotu

  • Aleksandar

    19. septembar 2016 | 17:24

    Svaka cast

  • BoskoG

    20. septembar 2016 | 08:12

    Није она "прелетач" него "излетач" јер је СНС познат по "улетачима" јер због свог необразованог чланства (просек 4 разреда основне школе) мора да стално прима полуписмене "укетаче"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA