MIHAJLOVIĆ: Cilj Vlade povećanje zaposlenosti i investicija

- Rekonstrukcijom Vlade Srbije dolazi nova energija i očekuje se da se mnogo efikasnije i brže povećaju ekonomske aktivnosti - izjavila je ministarka energetike

  • 5

Potpredsednica SNS i ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila je da je najvažniji zadatak nove Vlade da sprovede reformu javnih preduzeća i državne uprave i privuče više stranih investicija, a njen glavni cilj mora da bude da poveća zaposlenost i ekonomsku aktivnost zemlje.

Ova vlada pre rekonstrukcije je povećala zaposlenost i industrijsku proizvodnju, "ali je to daleko od dovoljnog", naglasila je Mihajlović, učestvujući u programu RTS-a.

Rekonstrukcijom Vlade dolazi nova energija i očekuje se da se mnogo efikasnije i brže povećaju ekonomske aktivnosti i da se zaustavi trend rasta nezaposlenosti u zemlji, kazala je ministarka energetike.

Odgovarajući na pitanje da li su možda stvorena prevelika očekivanja građana od novih ministara, Mihajlović je rekla da se ne može ništa promeniti preko noći, ali je naglasila da će Vlada učiniti sve što je u njenoj moći da se situacija u ekonomiji promeni na bolje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pogled u nebo

    3. septembar 2013 | 11:34

    Zaposlili ste svoju decu u EPS-u, EMS-u i Srbijagasu. A ko će mene da zaposli?

  • Petar

    3. septembar 2013 | 11:16

    Ova nikako da shvati da nije podparol vlade, već da ima svoje ministarstvo ..

  • Seksoman

    3. septembar 2013 | 10:03

    Manemoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA