Iskrena poruka Zorane Mihajlović: Zašto nikada neću biti Aleksandar Vučić

Za razliku od Vučića, teško da bih imala toliko takta za sve one koji, verujem, ne zaslužuju ni minut njegove pažnje. Ne bih mogla da sve vidim, da sve znam, da mirim nemirljivo kao što on radi, a da to odmah ne kažem svakom u lice. Zato ne bih mogla da računam na podršku koju je Vučić danas ima, i od stranaka i od ogromnog broja građana, napisala je Mihajlović

  • 9

Sa Aleksandrom Vučićem zajedno radim u tri mandata, na njegov poziv sam i došla u SNS, kaže potpredsednica Vlade i članica Predsedništva ove stranke Zorana Mihajlović. Ističe da dele veliki broj ciljeva: da nema uspeha bez velikog rada, da nema uspešne Srbije bez novih puteva i pruga, da nam je mesto među 20 najboljih zemalja na svetu na Duing biznis listi. I da je budućnost Srbije u EU. Ali u iskrenoj poruci na svojoj oficijalnoj Fejsbuk stranici piše da postoje neke stvari ili vrline koje Vučić ima, a koje ona nikad neću imati.

PROGLAS "Za bolju Srbiju" - 650 intelektualaca uz Vučića: Zato što nam je ovo jedina domovina i ne želimo da se kockamo njenom budućnošću

VUČIĆ: Smeta im što ću se sresti s Putinom, jer su ga manje puta videli na slici, nego ja uživo!

- Ne krijem da mi je ponekad krivo što ne mogu da budem kao on - napisala Mihajlović, u objavi koju prenosimo u celosti:

Za razliku od Vučića, teško bih uspela da naučim i zapamtim imena ne samo svih gradova već i najmanjih sela u Srbiji, da znam i koliko stanovnika imaju, a kamoli da ih sve obiđem kao što ih je on obišao. Nema političara koji danas bolje od njega poznaje svaki zaselak ove zemlje.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Za razliku od Vučića, ne znam da li bih bila strpljiva i uporna za neke stvari. Da guram nagradnu igru sa fiskalnim računima ili vaučere za odmor penzionera u koje niko nije verovao, a koje, sad se vidi, daju odlične rezultate za državu.

Za razliku od Vučića, nikad neću naučiti da ljudima koji me prevare pružim novu šansu. On veruje da se ljudi mogu popraviti, da mogu biti bolji i da im uvek treba pomoći čak i kad ne vidimo razloga za to.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Za razliku od Vučića, teško da bih imala toliko takta za sve one koji, verujem, ne zaslužuju ni minut njegove pažnje. Ne bih mogla da sve vidim, da sve znam, da mirim nemirljivo kao što on radi, a da to odmah ne kažem svakom u lice. Zato ne bih mogla da računam na podršku koju je Vučić danas ima, i od stranaka i od ogromnog broja građana.

Za razliku od Vučića, ne razumem zašto je u Srbiji važnije šta o vama misli običan svet od onih koji po svim pravilima treba da vuku zemlju napred. Ne razumem to i pored toga što nema dana da me neko od tzv. progresivaca ne demantuje.

I na kraju, ne bih mogla kao Vučić da pokažem da me ne boli kad mi vređaju najmilije. Znam koliko voli svoju porodicu, koliko voli sina i ćerku i ne znam kako izdržava i uspeva sve to da proguta. Toliko jaka nisam.

Zato nikad neću biti kao Vučić. I zato će Vučić ubedljivo da pobedi na ovim izborima - napisala je Mihajlović.

Baner Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    26. mart 2017 | 16:59

    To niko, ne - moze...

  • Srb

    26. mart 2017 | 16:47

    Jadno..

  • Iggy

    26. mart 2017 | 17:12

    Hvala ti Zoko od srca na ovako lepom pismu...procitah ga u celosti i veruj mi ispunilo je svoju svrhu...celo jutro me muci zatvor i kako ga procitah pravac wc. Hvala ti Zoko jos jednom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA