VEČITE NEŽENJE: Evo zašto žene beže od vas

Žene katkad znaju da budu prave picajzle i da obraćaju pažnju na razne stvari. Pa tako kada se prvi put nađu u vašem stanu, pažljivo skeniraju svaki detalj, a samo pojedini im čvrsto zapadnu za oko. Ipak, znate šta vam je činiti

  • 11

Žene vole kada je sve "pod konac", a muškarci su pravi sinonim za nered. Baš zbog toga je vrlo zanimljiva situacija kada žena treba prvi put da poseti partnera u njegovom stanu. Naravno, dame ne ocenjuju muškarca samo na osnovu ponašanja, već i na osnovu onoga što vide. Bitne su im cipele koje ste obuli, kroj odela koje nosite, ali i način na koji održavate red u sopstvenom stanu.

Stoga, kada pređe prag i kroči u vaša četiri zida, budite sigurni da će skenirati svaki detalj, a neki će joj naročito zapasti za oko, čak toliko da će ih verovatno i prepričavati prijateljicama. Evo o kojim stvarima je reč.

Na prvom mestu je miris stana. Ukoliko vam se, čim se uđe u prostoriju, oseti smrad ubuđalih čarapa, nećete ostaviti dobar utisak.

Toalet je stvar na koju su žene najosetljivije. Ne očekuju da bude toliko čisto da bukvalno može da se poliže, ali ni ne očekuju da će sve vrviti od buđavosti i prljavštine.

Mnogi muškarci vole mirisne sveće podjednako kao i žene. Međutim, kada žena ugleda mirisnu sveću pored kade u muškom kupatilu, eto dobre prilike da ga zamisli golog kako meditira u vodi, što je savršena povod da se malo nasmeje s prijateljicama.

Sapun na umivaoniku koji izgleda kao da je preživeo Drugi svetski rat nije nimalo privlačan prizor. Ispucali i suvi sapun bacite i skoknite do prodavnice po novi, ukoliko ne želite da zgadite svoju (potencijalnu) devojku.


Kupatilo je očito najbolnija tačka, s obzrom na to da još jedna stvar koja ima veze s ovom prostorijom zapada ženama za oko. U pitanju je kanta za đubre koja je obavezna u toaletu, a ukoliko je ne budete imali, žena će samo pomisliti na silne neprijatne situacije koje može da prouzrokuje nedostatak kante. Ne znate o čemu se radi? I ne treba da znate, važno je samo da postavite kantu u svom kupatilu.

Eto jedne pozitivne stvari. Žena kada ugleda u muškoj kuhinji lonce i šerpe, odmah pomisli kako muškarac voli da kuva. To se neće desiti ukoliko taj isti kuhinjski pribor stoji neopran već danima u sudoperi.

Posteljina koja nije menjana mesecima i koja miriše na prljavu kosu i cigare zasigurno nije seksi. Potrudite se da koliko-toliko budete pristojni, bez obzira što vam to vaša muška priroda ne dozvoljava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mary Lou

    18. septembar 2013 | 21:17

    Sasvim promašeno. Muškarci koji dugo zive sami uglavnom su uredni, neki cak uredniji od nekih zena koje zive same.

  • bla-bla

    18. septembar 2013 | 22:42

    Sto sam ja kod pojedinih riba vidio,ja mu dodjem kao apotekar :(

  • Niko bitan

    18. septembar 2013 | 22:44

    Kad vidim pojedine zene, smuci mi se zivot. Jos kad vonja, nista gore. A to ce retko koji muskarac dozvoliti sebi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA