DIRLJIVO: Dečak osvojio put na Mundijal i plakao od sreće! (FOTO)

Mladi momak koji je pobedio u nagradnoj igri, koju je organizovao Adidas u saradnji sa "Đakom" i osvojio put na Svetsko prvenstvo u Brazil nije mogao da sakrije emocije

  • 2

Adidas je nedavno u saradnji sa prodavnicama sportske opreme "Đak" organizovao nagradnu igru, a glavna nagrada je boravak u Brazilu sa još jednom osobom po izboru od 3. do 6. jula i gledanje uživo četvrtfinale Svetskog prvenstva.

Prvi korak je bila kupovina fudbalskih patika u "Đaku", a drugi odlazak na Facebook profil tog prodajnog lanca, gde su kandidati uz pomoć jedinstvenog koda, dobijenog od prodavca, pristupili fudbalskoj igrici.

Pedeset najboljih u igrici je imalo priliku da na terenu Brodarca u sredu pokažu šta znaju i tako osvoje sjajnu nagradu, a viđena je i zaista jedna emotivna priča. Dečak koji je osvojio putovanje na kraju je plakao od sreće.

On je na poslednje nadmetanje došao sa svojom bakom, a u Brazil će voditi svog strica koji mu je i kupio patike. Na terenu srpskoligaša viđeni su i neki od fudbalera iz Jelen Super Lige koji koriste usluge Adidas proizvoda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlostavljana ciganka

    10. april 2014 | 08:51

    Lepa nagrada,ali je preveliki put za tako kratko vreme provedeno tamo..

  • Lazar

    10. april 2014 | 18:15

    Svaka cast majstore. Nadam se da ces uzivati u pravom fudbalu a ne kao mi sa nasom bedom od lige...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA