Pročitajte potresne reči kojima se Veljko Paunović oprostio od svog oca!

Komemoracija povodom smrti legendarnog fudbalera Partizana Blagoja Paunovića održana je danas u Skupštini grada Beograda u prisustvu članova porodice, mnogobrojnih saigrača i prijatelja

  • 5

O životu i sportskoj karijeri pokojnog Paunovića, koji je preminuo u utorak u 68. godini, govorio je njegovi klupski drug Momčilo Vukotić.

Vukotić je istakao da je Blagoje bio igrač ispred svog vremena.

- Paunović nas je prerano napustio, ostavivši porodicu i prijatelje da večno tuguju za njim. Veliki igrač, dominantan na terenu, gospodar situacije, jednostavno igrač koga si odmah mogao da zapaziš. Imao je nešto što ga je izdvajalo od drugih. Bio je i veliki čovek, omiljen među saigračima i prijateljima, a meni je mnogo pomogao prilikom ulaska u prvi tim - rekao je Vukotić.

Paunovićev dugogodišnji saigrač iz Partizana i reprezentacije Jugoslavije Ivan Ćurković rekao je da je otišao velikan srpskog fudbala.

- Neka porodici pokojnog Blagoja bude uteha, što bol i tugu za njim delimo svi mi ovde prisutni, kao i mnogobrojni ljubitelji fudbala i sportisti. Svi mi zajedno, znali smo da cenimo i poštujemo Paunovo fudbalsko znanje, borbenost, viteški duh i ljubav prema dresovima Partizana i reprezentacije - rekao je Ćurković.

U ime porodice od pokojnog fudbalera oprostio se sin Veljko.

- Želim da se zahvalim svim saigračima, ljubiteljima fudbala, rođacima, prijateljima i poštovaocima mog oca, što prisustvuju poslednjem ispraćaju legendarne petice Partizana i reprezentacije Jugoslavije. Hvala i svima koji su uputili telegrame porodici, Partizanu i FS. Dragi tata, počivaj u miru - rekao je Veljko Paunović.

Paunović je sahranjen na groblju u Beogradu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HAJDUK SPLIT

    12. decembar 2014 | 19:45

    Pozdrav svim prijateljima nogometa.Davnih 70.tihdolazija sam u BGD. zbog baluna i majtora pa igra on za PartizanC.Z. HajdukSjecam ga se i njega i Pavlovica i Holcerate cuvene half linije.Pocivaj u miru i poz.svim ljubiteljima nogometa u Srbiji.

  • Grobari

    12. decembar 2014 | 16:09

    Pocivaj u miru legendo nasa.Neka ti je vecna slava i hvala.

  • Dobra voda

    12. decembar 2014 | 18:20

    Jedan je Blagoje Paunovic. Pocivaj u miru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA