SKANDAL: Danski klub ucenjivao Srpkinju i pretio raskidom ugovora jer igra za reprezentaciju!

Tokom EP za rukometašice, Viborg čak tri puta slao mejl i pretio raskidom ugovora Sanji Damnjanović

  • 1

Ženska rukometna reprezentacija Srbije neslavno se vratila sa EP gde je doživela tri poraza u grupi, a u detaljnoj analizi predsednik RSS Velimir Marjanović otkrio je jednu neverovatnu stvar - da je Sanja Damnjanović ucenjivana od strane danskog Viborga.

Naime, Marjanović je rekao da je Sanja tokom EP Sanja Damnjanović dobila tri mejla od svog kluba Viborga, kojim se preti raskid ugovora ukoliko ne prekine boravak sa reprezentacijom, i ona je to odbila, na kulturan i razumljiv način. Takođe, potvrdio je i da se niko nije povredio tokom priprema kao što se pisalo, već da su došle povređene.

- Preduzeli smo sve da ih izlečimo, jer smo shvatili da je to naša obaveza. U toj situaciji kada neko uloži sve da pokuša da se oporavi i želi da igra, teško je doneti odluku o tome da se tako lako preseče da neka najveća imena ne pođu na ovo takmičenje. Posle bitke, lako je biti pametan! To su odluke koje su teške - istakao je Marjanović i dodao:

- Nema nevinih među onima koji su bili u Osijeku. Tamo sam bio i ja, kao vođa ekspedicije i moja odgovornost je najveća. Na meni je 80 odsto, a na ostalima 20. Igračice su krive što nisu ispoštovale neke odluke selektora na terenu, a selektor jer nije dao ključne smernice u vođenju ekipe.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • firewirehn

    17. decembar 2014 | 08:57

    Damjanovicka napusti klub i ajde u Buducnost dje ce te docekati rasirenih ruku,bices ikona kao Cvija i sigurno te niko nece ucjenjivati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA