Božić: Zajedništvo i veličina navijača vodili su nas do pobede!

Ovo je veoma važna pobeda za nas protiv jake ekipe Budućnosti

  • 3

Trener košarkaša Partizana Petar Božić bio je oduševljen posle pobede protiv podgoričke Budućnosti, istakavši da je uz podršku navijača izboren izuzetno značajan trijumf.

Crno-beli su u Pioniru prikazali najbolju igru ove sezone, slavili su rezultatom 86:77 za treću pobedu u regionalnoj ABA ligi i naneli favorizovanim gostima tek drugi poraz.

Džamar Vilson stigao u Partizan! (VIDEO)

- Moram da pohvalim igrače, odigrali su čvrstu utakmicu. Izborena je veoma važna pobeda protiv izuzetno jake ekipe Budućnosti. Prazni minuti ovog puta nisu nas koštali. Trudićemo se da zadržimo dobro raspoloženje, još uvek smo daleko od željenog nivoa. Hvala navijačima, pokazuju veličinu i zajedništvo - rekao je Božić novinarima posle meča.

On je naveo da Mihailo Andrić mora na snimanje kako bi se utvrdila ozbiljnost njegove povrede.

- Nadam se da je u pitanju samo istegnuće tetive i da će brzo na teren. U ponedeljak čekamo novo pojačanje Vilsona, koji je potpisao do kraja sezone. Očekujem da se do sredine decembra oporavi povređeni Murić i za sada je završeno sa pojačanjima - zaključio je Božić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    8. novembar 2015 | 12:14

    Браво цареви!

  • Flegma

    8. novembar 2015 | 15:57

    Samo podrska ljudi, videli smo sinoc koliko znaci atmosfera koja moze biti jos bolja. Mora ta energija da se prenese na klupu i parket, da budemo agresivniji, to je ono sto je uvek krasilo partizan. Bice sve ovo bolje nego sto je sad, samo polako... :-) sinoc smo odigrali dobru i jaku odbranu, tako mora da se nastavi. Dolazi vilson, videcemo kakav je... Povratkom murica dobijamo na borbenosti mnogo. Vrabac sinoc odlican. O kevinu, vanji, peci i cveletu necu ni da pricam. Samo hrabro, samo jako, pa sta bude, a gore od trenutnog ne moze, moze samo bolje i bice ;-)

  • Topličanin

    8. novembar 2015 | 13:38

    Katanac vam je neizbežan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA