SRBIJA U ČETVRTFINALU! Danska samo dobar sparing-partner!

Odbojkaši Srbije bez većih problema savladali domaćina maksimalnim rezultatom 3:0. Naredni protivnik je selekcija Belgije, a meč je na programu za manje od 24 sata

  • 3

Zagrevanje za Belgijance! Muška odbojkaška reprezentacija Srbije, bez većih problema, savladala je selekciju Danske u osmini finala EP rezultatom 3:0 (25:17, 25, 17) i na najbolji način nastavila odbranu evropske krune.

Danci koji su, zajedno sa Poljskom, organizatori prvenstva ni u jednom trenutku nisu ugrozili fenomenalnu igru srpskog tima koji je za nešto više od sat vremena zasluženo prošao u četvrtfinale

Potpuna kontrola utakmice srpskog tima prouzrokovana fenomenalanim servisom i sjajani prijemom, glavni su razlozi ovako lagane pobede Srbije. Već pomenuti dobri servisi pomogli su našem timu da vrlo brzo stekne osetniju razliku na prvom tehničkom tajm-autu - 8:3.

Razlika u korist Srbije samo je rasla, tako da je na drugom tehničkom tajm-autu bilo već nedostižnih 16:8, a do kraja seta konačnih 25:17 uz tek četvrtu iskorištenu set loptu.

Drugi set nije doneo ništa novo. As Nikića i ''bombe'' Stankovića ponovo su odvojile Srbiju od protivnika koji je na polovini seta imao zaostatak od sedam poena – 16:9. Malo opuštanje aktuelnog šampiona Evrope viđeno je pri vođstvu od 20:12, ali je vrlo brzo usledilo buđenje za realizaciju prve set lopte - 25:17.

Danci su najveći otpor pružili u trećem setu kada su u jednom momentu stigli na 7:7, ali od tog trenutka ponovo kreće prepoznatljiva igra srpskog tima i plus šest na drugom tehničkom tajm autu – 16:10.

Srbija je ponovo ubrzala, ali tek posle četvrte set lopte postavljen je konačan rezultat -25:22. Naredni protivnik je selekcija Belgije, a meč je na programu u sredu od 20:00 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бојке Кум

    24. septembar 2013 | 20:04

    У одбрану злата кренули су наши, кад Србија игра свако нас се плаши, само оштро момци, додајте пун гас, шта год да се деси бићемо уз вас, можемо са свима играти одбојке, ми смо чиста десетка, остали су двојке!

  • Morski pas

    24. septembar 2013 | 22:37

    Cela nasa odbojkaska organozacija kao da je sa druge planete...kao nemci u fudbalu...vec 2 decenije su bez ikakve mrlje..

  • Alekandra <3

    25. septembar 2013 | 08:47

    Svaka cast momci, samo tako nastavite! Stankovic naj :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA