ROMANTIČNO: Mis Srbije postala zaštitno lice OFK Beograda (FOTO)

Klub sa Karaburme izabrao specifičan način da privuče navijače i gledaoce. Zaštitno lice "Romantičara" postala je Milica Vukliš

  • 2

U OFK Beogradu ne sede skrštenih ruku. Ekipa koja već dugi niz godina kuburi sa posetom na stadionu odlučila da je napravi zanimljiv marketinški potez. Zaštitno lice "Romantičara" postala je aktuelna mis Srbije Milica Vukliš. Na ovaj način sigurno da čelnici kluba sa Karaburme žele da privuku što više gledalaca i prekinu tradiciiju najnegledanije ekipe Superlige.

Naša lepotica sa oduševljenjem je prihvatila ovakvu ulogu na koju je kako kaže ponosna:

- Velika mi je čast i jako sam ponosna što sam postala zaštitino lice OFK Beograda. Uspešnu karijeru lepotice sam upravo i počela na "Omladinskom stadionu" kada sam izabrana za najlepšu romantičarku. Od tada sam se čvrsto vezala za ovaj sjajan klub i godinu dana ću svu svoju energiju i kao sportista i kao mis Srbije uložiti da OFK Beograd postane popularniji kod mladih Beograđana - kaže atraktivna Vukliš.

Ona se nada i da će fudbaleri ovog kluba u narednoj sezoni osvojiti Kup Srbije:

- Na kraju, naravno, novogodišnja želja je da osvojimo trofej Kupa Srbije! Ovom titulom zvaničnog promotera kluba meni je nova godina već savršeno počela - zaključila je mlada lepotica.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA