SAZNAJEMO: Promene u vrhu Teniskog saveza Srbije!

Na skupštini Upravnog odbora TSS 28. januara, Vuk Jeremić i Toplica Spasojević podneće ostavke na svoje funkcije

  • 1

Velike promene očekuju Teniski savez Srbije! Kako Telegraf saznaje, predsednik tog saveza Vuk Jeremić podneće ostavku na sednici zakazanoj za 28. januar 2014. godine.

Osim Jeremića, i predsednik Upravnog odbora Toplica Spasojević sa celim rukovodstvom napustiće savez, što su pojedini članovi ovog tela već učinili.

Na poslednjoj skupštini saveza, koja je održana u ponedeljak, nezadovoljstvo postojećim strukturama, ali i predlog novih ljudi dao je teniski stručnjak Radmilo Armenulić.

- Sve tačke dnevnog reda su prošle kako smo očekivali, a Vuk Jeremić je ponudio ostavku. Čuo sam da je Mirko Petrović jedan od kandidata i po meni je idealan za tu poziciju. Poznajem porodicu Petrović, oni prate tenis i zaista se razumeju u taj sport, a znam da on ima i podršku države koja je u ovakvoj situaciji od veoma velike važnosti - rekao je Armenulić, koji smatra da je najveći problem rad sa klubovima i reprezentacija.

- Sada jesmo veoma uspešni, ali morate da razmišljate i o budućnosti, jer ako se sa mlađima ne radi, kako onda da očekujemo da se nastavi kontinuitet uspeha. Za početak smatram da bi bilo dobro da se konačno napravi taj Nacionalni centar u kome će mladi moći da napreduju, jer mi imamo dosta kvalitetnih trenera koji mogu da rade sa njima. Iskreno, mene najviše brine naša reprezentacija, za koju ne znam kako će da izgleda za tri-četiri godine - rekao je Armenulić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čučuk Stanoje

    26. decembar 2013 | 15:07

    Ko koga ovde zeza? Šta je urađeno za tenis zadnjih pet godina . Pa mi smo osvojili Dejvis kup , bili non stop u vrhu. Gde su tereni, nacionalni centar, treneri da treniraju decu.........? Bitno je da se manekeni na mestu predsednikaTSS smenjuju. Gde je odgovornost. Sad ovi daju ostavku. Čekaj ko će da odgovara što ništa nije urađeno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA