Vreme čitanja: oko 2 min.

PAKAO PROSTITUCIJE U NIŠU: Devojčicama za seks plaćaju 500 dinara!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tinejdžerke koja se viđaju sa znatno starijim muškarcima i dobijaju po 500 dinara dnevno, "zarađen" novac potroše u kafićima, na hranu, cigarete i dopune za mobilni telefon

  • 88

Tinejdžerke uzrasta od 15 do 17 godina iz niških srednjih škola, koje su iz siromašnih porodica, meta su starijih muškaraca koji im za pružanje seksualnih usluga plaćaju 500 dinara!

One kod njih dolaze svakodnevno, a 500 dinara koje dobiju od njih potroše za kafiće, cigarete, hranu i dopune za telefon, piše Blic.

Biznismen (60), koji kako sam kaže se viđa sa jednom 17-godišnjakinjom iz okoline ovog grada je jedva za ovaj list pristao da progovori o toj situaciji.

- Nije to ništa novo. Ne zbog čega uopšte hoćeš da pišeš o tome - rekao je on novinarki, ali kada je ipak pristao da priča, nije želeo da prizna da je učesnik maloletničke prostitucije, jer kako kaže, tinjdžerke same pristaju na to, a čak šta više, upravo ta devojčica gaje sama pronašla.

- Moram da joj dam neki novac kako bi imala kao i njene drugarice. Dnevno joj dam 500 dinara koje ona troši da izađe na piće, da dopuni kredit, kupi šta joj treba.

Mesečno na nju potrošim oko 15.000 dinara. Živi u selu kod Niša, pa joj je zgodno da svrati u moj stan u centru grada. Igra se na računaru, sluša muziku, zove drugarice da piju kafu - kaže on.

Foto: Foter/Flickr/ andronicusmax Foto: Foter/Flickr/ andronicusmax

Inače, priznaje da poznaje tridesetak devojaka koje mnogo piju, a neretko koriste i lake droge. Ne mogu da pronađu posao, pa se druže sa starijim muškarcima.


Tinejdžerka A. A. (17) u početku nije želela da priča o ovoj situaciji, ali nakon što je čika Bora, koji je 43 godine stariji od nje, kako ga ona zove, ubedio, pristala je na razgovor preko telefona.

Foot: AP/Tanjug Foot: AP/Tanjug

- Sa njim mi je OK, on me čuva. Ja sam odlučila da ću prostitucijom da zaradim novac, a to što sam sada jeftina, šta da radim, kriza je velika. Izvinite, mnogo žurim, moram da se spremam za školu. Doviđenja! - rekla je ona.

I pored toga što je javna tajna da se neke maloletnice viđaju sa starijim muškarcima, što u praksi označava prostituciju, u niškoj policiji kažu da im nijedan roditelj nije prijavio nekog muškarca zbog toga što je njihovim ćerkama davao novac za seksualne usluge.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    8. jun 2015 | 10:14

    I sad je kriv cika bora e pa nije kriva je država jer parovi i slicne emisije pokazuju svima sta je ok a sta ne

  • Boki

    8. jun 2015 | 10:00

    Kolko god da smatrate mlade devojke zrtvama u ovom slucaju, one ipak u tome nalaze lak nacin da zarade novac. Klinke zarade novac i sezonskim radom, zarade za letovanje, garderobu, a u gorim slucajevima za hranu i zivot. Svakako je to tezi nacin, lakse je provoditi se, zadovoljiti svoju i tudju seksualnu potrebu i za sat vremena uzivanja zaraditi 500 din. umesto celog dana na suncu pod otvorenim nebom. To sto one ne shvataju kakvoj se opasnosti izlazu druga je stvar, ali i ja rizikujem i zivot, i zdravlje radeci svaki dan standardan posao pa kad pogledas, zivot je surov, ko se snadje, snasao se...

  • Pedja

    8. jun 2015 | 12:20

    Pa normalno je ovako ponasanje tih devojcica kad su im idoli raznorazne starlete koje se ne skidaju sa tv-a i naslovnih strana tabloida.Na hepiju u parovima,prostitucija uzivo,na kanalu sa nacionalnom frekvencijom,a drzava sve to tolerise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA