Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

TV PRESEK U 17: Sahranjeni Maja i Mihailo - anđele ispratio težak jauk, situacija u Crnoj Gori i dalje kritična, Partizan kao Real Madrid. Naš video pogledajte OVDE.

Katastrofalno na Luštici, gust dim prekrio tivatski aerodrom: MUP Crne Gore uputio zahtev za međunarodnu pomoć u borbi protiv požara! (VIDEO)

Ljudi su spremni da zbog ljubavi učine sve, pa i to da se odreknu svoje religije i prime pravoslavlje, venčaju se u stranoj zemlji i promene ime. Pročitajte OVDE.

Istraga o ubistvu Bakarija Hendersona na Zakintosu polako odmiče a grčke novine “Elefteros typos“ , donele su tačan opis povreda nesrećnog mladića prema svedočenju očevidaca. Pročitajte OVDE.

Delfini pojeli Južnoafrikance: Srbija se poigravala na startu Svetskog prvenstva

UEFA određuje da li će Grobari ići u Pirej: Nema dogovora između Olimpijakosa i Partizana

Iako je u poslednje vreme više u Rusiji nego u Srbiji, kad god dođe u Beograd Ivan Bosiljčić publiku obraduje sjajnim muzičko-poetskim koncertom pod nazivom "Par stihova za nas". Pročitajte OVDE.

Srpski režiser Emir Kusturica izjavio je da je ruski predsednik Vladimir Putin odgovoran za to što su Rusi ponovo ponosni na svoju kulturu i istoriju, objašnjavajući za Raša Tudej zbog čega već dugo ruskog lidera toliko poštuje. Pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA