≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

TV PRESEK U 17: Padaju kriminalci - nastavljena akcija Ares, sprema se haos na stadionu Partizana, gde je i šta radi Stanoje iz Montevidea (VIDEO)

Naše vesti pogledajte OVDE.

U nastavku akcije "Ares" uhapšena je 251 osoba među kojima i šest policajaca sa Novog Beograda, koji se sumnjiče da su zloupotrebom službenog položaja omogućili registracije vozila vlasnicima, iako nisu uplatli sve propisane novčane iznose neophodne za registraciju, te jedan granični policajac uhapšen u Prijepolju - saopštio je danas MUP. Što će reći da je ukupno sedam policijskih službenika lišeno slobode.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Dragana Glišića (34) iz Beograda zaustavio je saobraćajac dok je kroz Vojku išao do Stare Pazove.

Pisao mu je prijavu zbog prekoračenja brzine i to za samo jedan kilometar na sat! Tačnije, umesto dozvoljenih 50, Glišić je vozio 51 kilometar na sat.

Iako je vreme godišnjih odmora, prestonica ne miruje. Gradi se na gotov svakom koraku, ali lokalna samouprava rebalansom budžeta je novac opredelila ne samo za infrastrukturne projekte, već i za socijalna davanja. Da li su ovo populističke mere u izbornoj godini i da li nas očekuje vruća politička jesen? Kako će vladajuća koalicija nastupiti na beogradskim izborima, ali i kako komentariše situaciju u SPS-u, samo su neka od pitanja koja smo postavili Nikoli Nikodijeviću, predsedniku Skupštine grada Beograda.

OVDE možete saznati više o ovoj vesti.

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva u Budimpešti, posle ubedljive pobede nad Australijom 15:5.

Protivnik koji u 18 međusobnih duela nikada nije pobedio Delfine i ovoga puta je prošao sa ubedljviim porazom.

Fudbaleri Partizana dočekuju grčki Olimpijakos u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, i od momenta kada su imena dva kluba izvučena žrebom u Nionu, jasno je bilo da će 25. jula na stadionu u Humskoj biti vatrena atmosfera.

OVDE možete videti kakva je bila atmosfera.

Emina Jahović je boravila u Beogradu, gde je snimala svoj novi spot. Nakon završenog posla, na Savskom nasipu, gde je ekranizovana njena nova pesma, ostala je gomila đubreta.

Revoltirani su bili vlasnici splavova i sojenica, koji su okupljeni u udruženju "Zeleni raj" , a u zajedničkom saopštenju pozvali su sve da ne đubre Beograd i priobalje Save.

Sa Cecom Ražnatović sreli smo se na aerodromu Nikola Tesla, odakle smo je ispratili na koncert koji je u nedelju veče održala u najvećoj diskoteci u Crnoj Gori.

Prvo što nam je rekla kada smo počeli razgovor bilo je da jedva preživljava ogromne vrućine koje su bile nepodnošljive prethodnih dana.

A šta je rekla o Veljku možete saznati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA