Vreme je za nove, a oni tek sad skidaju stare: U Kuršumliji počelo skidanje novogodišnjih ukrasa

Direktor Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta "Kuršumlija“ Goran Đorđević kaže da ukrasi nisu skinuti jer se čekalo da ova firma kupi kamion sa korpom i da ih njeni radnici sami skinu

  • 4

U Kuršumliji je tek danas počelo skidanje novogodišnjih ukrasa.

Nečuveno: Srbi i Albanci ZAJEDNO pljačkaju u kuršumlijskom okrugu

Direktor Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta "Kuršumlija“ Goran Đorđević kaže da ukrasi nisu skinuti jer se čekalo da ova firma kupi kamion sa korpom i da ih njeni radnici sami skinu.

Foto: toplickevesti.com

- Skidanje ukrasa bi koštalo oko 150.000 dinara da smo angažovali neku firmu, kako se uvek radilo. Međutim, mi smo imali u planu da kupimo kamion sa korpom, koji će nam služiti za proširenje i održavanje javne rasvete, pa smo odlučili da sačekamo dok kamion stigne i da sami skinemo ukrase - kaže Đorđević za Topličke vesti.

On dodaje da je tačno da ukrasi predugo stoje ali i napominje da nisu svetleli. Kaže i da će sami postaviti novogodišnje ukase kad dođe vreme, što je velika ušteda za budžet.

(Telegraf.rs / toplickevesti.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA