≫ 

Saznajemo: Uskoro kreće nova državna nagradna igra "Uzmi račun i pobedi"!

Cilj ove nagradne igre jeste suzbijanje sive ekonomije

  • 23

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" za kojom je poludela cela Srbija, biće ponovo organizovana a ona će, kako Telegraf.rs nezvanično saznaje u Vladi Srbije, početi najdalje početkom 2018. godine.

NAJTALIČNIJI MALER U SRBIJI: Poslao pismo koje je zalutalo u nagradnu igru, a tamo ga izvukli kao dobitnika automobil

Oni su srećnici, jer su njihove koverte izvučene među OSAM MILIONA pristiglih: Potpisani ugovori za stanove u "Uzmi račun i pobedi"

Kako saznajemo, pripreme oko drugog ciklusa nagradne igre, u okviru koje se sakupljaju fiskalni računi i šalju, a srećni dobitnici dobijaju stanove, automobile, putovanja i mnoge druge vredne nagrade, počeće čim Vlada odredi tačan datum početka.

U Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave potvrdili su za Telegraf.rs da će drugi ciklus ove nagradne igre biti organizovan, ali o tačnom datumu početka nisu mogli da govore, jer on zavisi od Vlade Srbije.

- Svi ćemo se zalagati za to da nagradna igra ima svoj nastavak jer smo nagradnom igrom, između ostalog, uspeli da podignemo svest građana o značaju njihove uloge u borbi protiv sive ekonomije, a kontinuirane aktivnosti na edukaciji i jačanju svesti građana i privrede o štetnosti sive ekonomije predviđene su Nacionalnim programom za suzbijanje sive ekonomije.

Zbog toga je namera da se ne stane samo na organizaciji jednog ciklusa. Vlada Srbije će doneti odluku o organizaciji drugog ciklusa tako da tačan datum još nije poznat - kažu za Telegraf.rs u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" prvi put je organizovana ove godine. Po njenom završetku u martu, sadašnja premijerka Ana Brnabić najavila je da će drugi krug biti početi već tokom jeseni, ali kako saznajemo, u narednih mesec dana bi mogla da počne samo njena organizacija, da bi ona počela najdalje sa dolaskom Nove 2018. godine.

Cilj ove nagradne igre jeste suzbijanje sive ekonomije.

(Lj. R. - lj.racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    21. avgust 2017 | 20:01

    Sve je laz samo pusta laz sto se oko nas u krug vrti

  • Шах мат

    21. avgust 2017 | 20:05

    Није сива економија само у трговини и услугама. Неки добијају плате на руке, неки раде незаконито прековремено и још им неплаћено итд

  • Nikola

    21. avgust 2017 | 20:22

    Valjda ste do sad shvatili, u ovoj igri pobednika neema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA