Udarne vesti u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

U Preseku vesti u 17 sati saznajte kakva je situacija u "Goši" i da li radnici i dalje štrajkuju, o vanrednom stanju u Luizijani, kao i o tome da je Zoran Tošić pozvan u reprezentaciju.

Od 1. septembra u državne škole krenuće oko 1.000 dece migranata zajedno sa vršnjacima iz Srbije, nedavno je najavio Komesar za izbeglice i migracije Vladimir Cucić. Njihova najveća koncentracija očekuje se u beogradskoj opštini Palilula i u Šidu.

Više o ovoj vesti, pročitajte OVDE.

U Srbiji će u petak, 1. septembra početi da se kažnjavaju vozači koji prekorače srednju brzinu na auto-putu iznad dozvoljenih 120 kilometara na sat, a njima će biti pisane kazne koje, inače, važe za prekoračenje brzine.

Ministar spoljnih poslova i lider socijalista Ivica Dačić zapalio je Paraliju. On je u ovom grčkom letovalištu održao koncert za 300 Jagodinaca.

Više o Dačićevom nastupu možete da pročitate OVDE.

- Hteli su da mi uzmu 22 dinara, ali im nisam dao i onda su me napali - priča Nenad P. (51), koga je prekjuče dečak (10) isekao po ruci na klupi u Cetinjskoj ulici.

Na koncertu u Kombank Areni, 17. septembra, za koje vlada ogromno interesovanje, Sting će nastupiti sa svojim dugogodišnjim saradnicima, gitaristima Dominic Millerom i Rufus Millerom i bubnjarem Joshom Freeseom dok će se kao specijalni gosti pojaviti Stingov sin, Joe Sumner i harmonikaš Percy Cardona iz sastava "The Last Bandoleros".

Više o koncertu pročitajte OVDE.

Nakon razvoda od Mirka Grubina, pojedini mediji su objavili da je Ani Mihajlovski pripao stan u kojem su zajednički živeli. Međutim, voditeljka za Telegraf kaže da taj stan nije dobila od supruga, već da ga je sama kupila.

Zoran Tošić je ponovo u crno-belom dresu.

Više o povratku među crno-bele pročitajte OVDE.

Odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Poljskoj, i to kao prva u grupi A, pošto je zabeležila i treću pobedu u grupnoj fazi. Posle Poljaka i Estonaca, pred izabranicima Nikole Grbića pala je i Finska sa 3:0 u setovima (25:20, 25:18, 34:32).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA