≫ 

SKANDAL U ZAJEČARU! Pacijent i njegova pratnja napali i udarali lekare Urgentnog centra: "Treba vas ubiti" (VIDEO)

- Na uvrede smo navikli, ali ove nisu bile izazvane našom reakcijom - kaže direktor Urgentnog centra Miljan Jović

  • 85
Printskrin: Youtube/Zamediatelevizija

Dežurna ekipa zaječarskog Urgentnog centra doživela je brutalno verbalno i fizičko nasilje pre dve noći od pacijenta i njegove pratnje. Načelnik ove službe doktor Miljan Jović i njegov kolega iz Hitne pomoći obratili su se danas javnosti i apelovali na pacijente za više tolerancije i uvažavanja lekara koji pružaju medicinsku pomoć.

Monstruozan snimak: Besni medicinski radnik vikao na trudnicu, udarao je, a onda je šutnuo u stomak! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Incident, kako priča Jović, nije ničim izazvan pogotovo što nije bilo drugih pacijenata da bi bilo ko morao da čeka. Pogrdne reči pacijenta i pratnje krenule su još od vrata da bi na kraju jedan od zaposlenih dobio i udarac od pacijenta.

- Na uvrede smo navikli, ali ove nisu bile izazvane našom reakcijom. Rečenica "Va streba ubiti" daje poseban pečat svemu - naglašava Jović.

Njegov kolega iz Hitne pomoći Miroslav Nedeljković kaže da su navikli na uvrede.

- Radimo sa jednom ekipom i jednim vozilom za teren i to je najčešće problem jer je svakome hitno. Tu je najčešći problem jer moramo da se odlučimo za prioritet i ne možemo svima odmah da pomognemo - kaže načelnik Hitne pomoći Nedeljković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko nebitan

    1. septembar 2017 | 14:56

    A lekari da budu pristojni prema pacijentima,jednom sam krvario i seo u sred hodnika 10 lekara su prošla pored mene kao da sam vazduh ,a imaju najveće plate,čast pojedinima što rade svoj posao kako treba...

  • Persa

    1. septembar 2017 | 14:55

    Ма нисте ни ви цвећке ,свашта се фоживи и од вас, знате ви то добро !

  • Franjevci

    1. septembar 2017 | 14:42

    nije sigurno bezveze ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA