• 3

Nikad manje pačića u Mačvi: Ove godine oboren najtužniji "rekord"

- U 17 grupa u selima i Bogatiću upisano je 200 dece, što je dvadeset manje nego prošle godine, a za oko 80 manje u odnosu na 2015. godinu – istaknuto je u PU "Slava Ković"

  • 3

Najmanje dece ikada pohađa trenutno pripremni predškolski program, koji sprovodi PU "Slava Ković" od početka septembra.

VELIKI ZAOKRET OKO VRTIĆA U SRBIJI: Najavljene važne promene, koje će pomoći roditeljima!

- U 17 grupa u selima i Bogatiću upisano je 200 dece, što je dvadeset manje nego prošle godine, a za oko 80 manje u odnosu na 2015. godinu – istaknuto je u PU "Slava Ković".

Bez obzira na to, kapacitet PU "Slava Ković" je stoprocentno popunjen. U jaslicama i celodnevnom boravku u Bogatiću je 217 mališana i još 98 u poludnevnom boravku u Glušcima, Badovincima, Očagama i Banovom Polju, piše macvapress.rs.

Mesto u vrtiću u Bogatiću tražili su roditelji oko 80 mališana. Međutim, primljeno je svega 26 u jaslene grupe, dok u starijim grupama nije bilo slobodnih mesta.

Daljinac

(Telegraf.rs/macvapress.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skiner

    Taman da država uštedi na prosvetarima!

  • .S. S.

    Jednostavno žene neće da radjaju nema tu neke filozofije i veliki deo njih odlazi u urbanije sredine jer seljančice neće da budu žene domaćina i majke više dece koje ću da podižu decu na zdravim tradicionalan način lenjost sujeta hedonizam egoizam od kojeg boluje nacija naj izraženije je kod mladih devojaka koje morala nemaju nacija propada a za to nisu baš uvek krivi neke tamo zle čike iz Amerike ili EU ili neko peti ako žene ne budu radjale decu zato što vole istu tu deci i ako duh nacije se ne probudi gotovi smo kao narod!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima