≫ 

Velika vremenska prognoza za narednih 5 dana: Biće mraza i magle, boriće se sa suncem, a ovog dana počinje ludilo napolju (FOTO)

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije. Vetar umeren, povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko 6, najviša oko 16 stepeni

  • 6

U Srbiji će sutra ujutru po kotlinama zapadne i južne Srbije mestimično biti magla i slab mraz, a u toku dana u većem delu pretežno sunčano i malo toplije, do 16 stepeni. U sredu je najavljena kiša za celu zemlju, tako da se očekuje da će to tada vreme biti ujednačeno.

Posle magle dođe sunce! Jutro u Srbiji tmurno, ali će dan biti vedar

VELIKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR: Koliko ćemo imati sunčanih dana, kada nam stižu pljuskovi i zima (FOTO)

BEOGRAD

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije. Vetar umeren, povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko 6, najviša oko 16 stepeni.

U nedelju, ponedeljak, utorak toplije za dva do tri stepena u odnosu na danas, dok nas u sredu očekuje kiša i pljuskovi.

Foto: Printskrin/accuweather Beograd

ZAJEČAR

U Timočkoj Krajini pre podne biće umereno oblačno. Najviša dnevna temperatura 11 stepeni. Narednih dana u Zaječaru i okolini biće pretežno sunčano, dok se sredinom iduće sedmice očekuje pad temperature i kiša.

Foto: Printskrin/accuweather Zaječar

NEGOTIN

U Negotinu danas pretežno sunčano, sa temperaturom od 7 do 13 stepeni.

Foto: Printskrin/Accuweather Negotin

Kako je saopštio Republički hidrometeorloški zavod duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni, na jugu Banata olujni vetar.

NOVI SAD

U Novom Sadu smenjivaće se sunce i oblaci, sa najvišom dnevnom temperaturom 14 stepeni. Narednih dana slično vreme, u utorak naoblačenje, dok se u sredu očekuju padavine.

Foto: Printskrin/accuweather Novi Sad

KRAGUJEVAC

Prema izgledima vremena do 12. novembra, u ponedeljak u većem delu pretežno sunčano sa temperaturom malo iznad prosečnih vrednosti. Na zapadu i jugozapadu Srbije postepeno naoblačenje.

Foto: Printskrin/Accuweather Kragujevac

VALJEVO

U Valjevu danas oblačno s maglom, sa poveremenim sunčanim periodima, maksimalna temperatura 14 stepeni. Narednih dana vreme slično današnjem, do srede za kada se predviđaju pljuskovi.

Foto: Printskrin/Accuweather Valjevo

SUBOTICA

U utorak i sredu umereno do potpuno oblačno - slaba kiša u utorak se očekuje uglavnom na zapadu i jugozapadu, a u sredu i u ostalim krajevima uz manji pad temperature.

U Subotici danas i sutra temperatura će se kretati od 5 do 15 stepeni, a sunčano vreme će se zadržati sve do srede, kada se kao i u ostatku zemlje očekuju padavine. 

Foto: Printskrin/Accuweather Subotica

NIŠ

U Nišu će se danas smenjivati sunce i oblaci, sa najvišom dnevnom temperaturom 13 stepeni. Narednih dana za tri stepena toplije, a u sred pad temperature sa pljuskovima.

Foto: Printskrin/Accuweather Niš

U četvrtak se u celoj zemlji očekuje delimično razvedravanje i kratkotrajno slabljenje vetra. U petak postepeno naoblačenje, košava u pojačanju, za vikend povremeno kiša, na višim planinama sneg.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    4. novembar 2017 | 18:19

    velika prognoza pa samo za 5 dana.od koga je, mnogo je.za nase meteorologe je sve normalno, cak se i ne oglasavaju pre oluje.posle mi pricaju o nevremenu, ali tada i mi sami vidimo sta je napravilo.ne treba to ni da cudi kada o poplavama ne pricaju hidrolozi vec civilna zastita.sluzba tasna, masna.

  • Ahaa

    4. novembar 2017 | 20:20

    I. Gde vam je to ludilo napolju?

  • Boban

    4. novembar 2017 | 20:25

    Hvala i za Kruševac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA