≫ 

Operacija Beograd, prvi interesantni izbori posle pet godina: Novi broj Nedeljnika je na kioscima

Veliki poklon svim čitaocima Nedeljnika - zvanični NBA album za sličice

  • 0

Veliki poklon svim čitaocima Nedeljnika - zvanični NBA album za sličice; plus ispovest Saše Danilovića i istraživanje o beogradskim izborimaNa kioscima je novi broj Nedelnika, a svi čitaoci na poklon dobijaju zvanični Paninijev album NBA za sezonu 2017-18.

Novi broj Nedeljnika je na kioscima: Pročitajte ispovest života predsednika SANU Vladimira Kostića (FOTO)

Foto: Promo

NBA - I srpski NBA asovi našli su se ove godine u zvaničnom Panini albumu za tekuću sezonu. Svi čitaoci Nedeljnika na poklon dobijaju album za samolepljive sličice.

DANILOVIĆEVI AMERIČKI DANI - Dve sezone u NBA ligi samo su kratka epizoda u karijeri trofejnog košarkaša koji sada obavlja funkciju predsednika Košarkaškog saveza Srbije, ali su toliko bile efektne da se Predrag Saša Danilović s pravom svrstava u pionire evropske košarke u NBA. Danilović je za Nedeljnik otvoreno pričao o svojim NBA danima

BEOGRADSKI IZBORI - Svestan da bi poraz u Beogradu mogao da bude početak njegovog kraja, Vučić je odlučio da preskoči vanredne parlamentarne izbore, tako da je već sada jasno da bi fokus predsednika države, sa celom partijskom armadom, mogao da bude usmeren na odbranu glavnog grada. Ima li opozicija odgovor?

Foto: Profimedia AFP/Alamy

ŠTA POSLE TOTOA - Sa odlaskom Rine sa scene silazi i Koza nostra kakvu smo poznavali, a Korleone će biti najverovatnije precrtan sa mafijaške karte s obzirom na štetu i gubitke koje su Rina, zvani Zver, i njegovi korleonezi napravili najstarijoj kriminalnoj organizaciji u Evropi. Neki sicilijanski Bata Trlaja mogao bi danas da kaže "mala bara, mnogo krokodila" i ne bi bio daleko od istine, piše Željko Pantelić u velikoj analizi italijanske mafije.

DOSIJE MLADIĆ - Kako je ratovao, kako je tražen i kako je uhapšen Ratko Mladić - najveće istraživanje o životnom i profesionalnom putu generala Vojske Republike Srpske, koji je u Hagu osuđen na doživotnu robiju.

Foto: Marko Todorović

PARSONS O KANCERU - Svega šačica ljudi znala je da se Bobi Mur borio sa rakom testisa i da je uspeo da ga pobedi. Njegova supruga, njegovi lekari, čelnici njegovog Vest Hema. Istina je izašla na videlo tek nakon što je Bobi preminuo od raka debelog creva i jetre sa 51 godinom. Ali bilo je uobičajeno da tajiš rak, piše Toni Parsons u kolumni objavljenoj u Nedeljniku.

PANOVIĆ O KADINJAČI - Nedavno je obeleženo i sto godina Oktobarske revolucije. Ako se Putin snebivao oko jubileja, neko od naših zvaničnika je mogao da podseti da je u Užicu 1941. održana parada u čast Oktobarske revolucije. Čak je bivši ruski ambasador u Srbiji Konuzin bio u četničkoj Topoli, a nije na Kadinjači. I Boris Tadić je svojevremeno bio stigao da otvara Dodiku parče auto-puta, a na Kadinjaču je bio poslao izaslanika. Ni Tomislav Nikolić se nije proslavio, piše Zoran Panović o "svojoj" Užičkoj republici.

Foto: e-stock.us

MISTERIJA STEVICE MARKOVIĆA - Zorica Milošević bila je jedna od poslednjih osoba koje su pričale sa Stevicom Markovićem pre nego što će on otići na sastanak sa kojeg će se vratiti raskomadan u kesi na francuskom đubrištu. Ona se u razgovoru sa Brankom Rosićem prisetila kako tog razgovora, tako i njenog svedočenja na suđenju u slučaju "Marković" tokom koga je i sama dva puta izbegla smrt.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA