≫ 

Današnja vremenska prognoza (25. januar 2018): Ujutru hladno sa mrazem i ponegde maglom, u većem delu zemlje popodne sunčano

Najniža temperatura od minus 7 do minus 1, najviša dnevna od 2 na istoku do 10 stepeni na zapadu

  • 1

U Srbiji jutro hladno, sa slabim i umerenim mrazem. Po kotlinama i duž rečnih tokova ujutro, ponegde magla, u Timočkoj krajini oblačno.

Jedna od najlepših klisura u Srbiji biće zaštićena zakonom (FOTO)

U ostalim krajevima pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, jugoistočni, u južnom Banatu i jak. Najniža temperatura od minus 7 do minus 1, najviša dnevna od 2 na istoku do 10 stepeni na zapadu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu ujutro slab mraz, tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura minus 1, najviša dnevna 7 stepeni.

Foto: Telegraf

Izgledi vrema za Srbiju u narednih sedam dana, do 1. februara: U jutarnjim satima, u većem delu Srbije, slab i umeren mraz, po kotlinama i dolinama reka magla koja će se ponegde zadržavati i duže.

Tokom dana malo i umereno oblačno sa temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine, koji iznosi od 1 do 7 stepeni. Krajem perioda sa severozapada naoblačenje sa kišom.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA