≫ 

Javio nam se čovek iz Užica koji tvrdi da je bio Milanov šef: "Pozajmljivao je pare, kockao se, lagao da nema roditelje, a onda smo sreli njegovu majku"

 ≫ 

- Bio je dobar radnik, ali stalno je imao problem sa novcem. Dešavalo se da primi platu u ponedeljak, a da mi u sredu već traži pozajmicu od 3000, 4000 dinara - priseća se Gvozdenović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Darinka Sestra brata jako voli,a ne znam za obratno.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tanja

    18. mart 2018 | 21:34

    Nikog nije silio da mu da novac,to je njihova dobra volja,a momak je mlad naravno da ce izaci,da je zeljan provoda i da se lepo obuce,ali NE nas narod bi vise volio da je napacen, gladan,pocepan i bos.Tesko je narodu ugoditi..a naj lakse je drugom suditi..

  • Goga

    16. mart 2018 | 20:52

    Placs svoje nepostenje. Da je umeo da stane, do ovog ne bi doslo. Ugrozenima treba pomoci ali i oni treba da imaju morala i savesti da kazu dosta mi je. Ako predju tu granicu i nastavljaju da sakupljaju pare, jer niko nema uvid iz koliko izvora dobijaju novac i koje sume, onda se oni bogate na tudji racun i na neposten nacin. I to prerasta u krivicno delo. Dok su Ognjenovici sakupljali pare za bolesno dete, javnost je bila uz njih i pomala im je. Oni nikad nisu rekli, dovoljno je ne treba vise,i nastavili su da sakupljaju milionske iznose, ne razmisljajuci da taj novac moze i drugoj deci da pomogne. Ista stvar sa studentom, mi smo saznali za dva dobrotvora i za hiljade evra, a koliko ih je jos bilo mozda s manjim donacijama... Da je bio posten da uzme koliko mu treba za egzistenciju i skolovanje, da bude skroman, da ne trosi te pare na kocku i opijanje, da kaze jednom donatoru hvala imam sad dovoljno,, mozda jos nekom treba pomoc, on godinama skuplja pare, a njegovi donatori nemaju pojma jedni za druge i zive u uverenju da mu jedino oni pomazu. Tu se ogleda njegovo nepostenje i namera da profitira. I on nije nameravao da stane,.

  • Vojvodina

    16. mart 2018 | 12:36

    Brane ga samo oni koji bi varali i lagali isto kao i on i ne vide nista lose u tome. Los covek od rodjenja do kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA